Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a probléma Tóth Gabival? A...

Mi a probléma Tóth Gabival? A ballib médiába rendszeresen foglalkoznak vele.

Figyelt kérdés
Nem követtem nagyon a eseményeket, de valami olyasmi jött le, hogy fideszes és mégsem tett szüzességi fogadalmat. Meg hogy elvált és ez egy fideszesnek ugye nem szabad.....

2023. aug. 24. 07:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
72%
Nem mozgat meg bennem érzelmeket, inkább azzal van tele a hócipőm, hogy a csapból is ez folyik. Kicsit az az érzésem, hogy már nem tudott mivel bekerülni a bulvárba, ezért csináltak egy műbalhét.
2023. aug. 24. 12:04
 22/24 anonim ***** válasza:
4%

béjb ha folyamatosan a képedbe vannak tolva cikkek róla, akkor lehet nem ártana egyszer rá is kattintani az egyikre, hogy ne itt kelljen információkat koldulnod. nem lenne egyszerűbb?

meg tudom neked ígérni hogy ha csak egy cikkre is rákattintasz (és nem csak a címeket olvasod) akkor már jobban képben leszel. vagy ez nem trendi fideszes körökben?

2023. aug. 24. 13:36
 23/24 anonim ***** válasza:
77%

Nem a kereszténykedessel meg a magyarkodassal van a baj.

Nem a válással van a baj.

Azzal van a baj hogy mielőtt kitalalta hogy ő nagy keresztény azért végig krvalkodta a huszas éveit. Teljesen mást képviselt az eddigi öltözködésével, munkásságával.

Azzal van a baj hogy megcsalta a férjét ami ugye a kereszténység szerint egy főbűn. Meg egyébként erkölcsileg is gusztustalan dolog.

Azzal van a baj hogy kereszténynek lenni de közben félre dugni úgy hívják hogy képmutatás.

Az már csak hab a tortán hogy közpénzből haknizik mert amúgy a kutya nem hívná fellépni, az albummal dolgozni kéne, a tehetségkutatókban meg már senki nem akarja látni.

Szerintem amúgy a hangja is borzalmas, fülsértő vérnyákolás, de ez az én véleményem.

Egyébként a drága azóta változtatja a stílusát, mind zenében, mind kulsoben mióta a köztudatban van. Volt ő már minden csak akasztott ember nem.

Ez a keresztény nagymagyarkodas is csak egy állomás a bipoláris zavarában.

2023. aug. 24. 21:26
 24/24 anonim ***** válasza:
Így van.
2023. aug. 24. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!