Mi a probléma Tóth Gabival? A ballib médiába rendszeresen foglalkoznak vele.
9-es!
Függetlenül attól, hogy most igazad van, rosszul fogalmaztam hozzátenném: Te komolyan nyelvtani hibákra gerjedsz mindennap? Ma már a második olyan hozzászólásod olvasom, ahol kötözködsz, pedig még 9 óra sincs. :)
"Meg hogy elvált, és ez egy fideszesnek ugye nem szabad"
Ez picit erős kijelentés... Hisz ez kb olyan, hogy a balos meg nem lophat. Azt mi ment Brüsszelben, a szegény görög asszonyságnál...
#14 ja, igen az semmiség volt egy átlag NER-es napjához képest. Na meg nem is a fontos dolgoknál mentek ezek az ügyek, hanem csak egy szaros focivb-ben.
Bárcsak nálunk is megállna a korrupció a fostos focibajnokságnál...
A balosok lopnak, lásd a komcsi NER
az van, hogy nem lehet b@szni is es szűznek maradni.
Eljátssza itt a szenvedő Madonnát, közben pedig csalta az a férjét
a kétszínű hazug embert utáljak
ennyi a sztori
Az hogy a középszert sem éri el, de a párt kötödés miatt kitömik pénzzel szinten nem segít a népszerűségén.
"Viszont nem értem, hogy egy "fideszes" miért is ne válhatna el?"
Elválhat nyugodtan, ki mondta hogy nem? Az a baj, hogy eddig folyton telesírta a médiát, hogy őt mennyien bántják, pedig ő micsoda igaz nagy keresztény. De a nagy keresztény buzgalomban valahogy csak volt ideje rá, hogy megcsalja a férjét, sőt még el sem vált, de már magához költöztette az új kant. A baj, hogy bort isznak és vizet prédikálnak. Álszentek, kétszínűek, tettetik a vallásosságot politikai érdekekből. Ez a baj, nem az, hogy valaki elválik.
"Elválhat nyugodtan, ki mondta hogy nem?"
A kérdező tette eme kijelentését mikor feltette a kérdést.
"Nem követtem nagyon a eseményeket, de valami olyasmi jött le, hogy fideszes és mégsem tett szüzességi fogadalmat. Meg hogy elvált és ez egy fideszesnek ugye nem szabad....."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!