Megasztár 5 elég gyenge?
Figyelt kérdés
Nincs egy olyan énekes, akinek meg venném a lemezét. Adams comedy énekese pocsék, semmi hang. Gusztos Bence, Fivérek szintén nulla. Kállai, Giorgio és az a roma srác jók, de a többi nem. Dáviddal bizonytalan vagyok, mert még valamikor U2 dalt énekelt az jó volt, de azóta ő se tetszik. Kb a többiek is ilyenek, 1-1 dal tetszett tőlük, több nem. Az idősebb nő nekem nem olyan nagy tehetség, mint amilyennek mondják. Tolvai Renáta amit múlthéten énekelt borzalmas volt.2010. okt. 15. 23:04
12/21 anonim válasza:
Hát igen, ez teljesen színvonaltalan. Nem sok tiszta hangot hallani.
Ja, és a kötöszködős válaszadónak: ez egy kérdés, amire választ várnak. Ha nem tetszik, ne válaszolj.
13/21 anonim válasza:
Kökény, Szíj Melinda zsííír.
Fivérek jó zenészek.
a többi egy nagy kalap ürülék :P
még a kislányból lehet valami majd, de nem ilyen korán kellett volna.
ádám komedit szerettem, volt stílusuk, de ott nem az ének dominált...
14/21 anonim válasza:
Mi az, hogy Kökény Attila elmegy??? Attila az összes megasztár győztesnél 1000x jobb!!!
15/21 anonim válasza:
Jajajaja. Jelenleg Kökény a legnagyobb énekes Magyarországon, megkockáztatom, Máté Péterrel vetekszik! Ráadásul ő zenész is, így ha befut, nem kell majd zeneszerzőknél kuncsorognia h írjanak neki valamit. :)
16/21 anonim válasza:
Sztem Kökény most a legjobb a megába!!
Meg még akinek volt hangja az Andreas volt.. nem is értem hogy eshetett ki :'(
17/21 anonim válasza:
Hát Kökény Attila meg Szíj Melinda esélyes,de én Patai Annának szurkolok
18/21 anonim válasza:
Adams comedy a legjobb! Ők nagyon tehetségesek (voltak)
19/21 anonim válasza:
Kökény Attilát utálom a legjobban mind között.Újabb Gáspár Laci menetel rendületlenül,érzelemmentesen előre.Nekem ez a roma stílus Komár effekttel vegyítve abszolút nem nyerő,igaza van Mester Tamásnak ,ő a mulatós zenében megállja a helyét(kb. mint Márió,még a kinézete is detto),de más műfajban nagyon gyenge,nem az az ő asztala..Aki ott valamit tud,az Szíj Melinda meg Tolvai Renáta,de mindkettejük kiállásával gondok vannak,már ami a színpad mögét illeti.Úgyh egyetértek ,a Megasztár 5 valóban nem egy nagy durranás..
20/21 anonim válasza:
Én se szeretem Attilát..Igenis csak a mulatós zene áll jól neki.
Minden dalt olyan stílusbanénekel
Aki külföldön is "eladható" lenne:
András, Reni!!:D Ők klassz produkciókat nyújtanak..
Ivette-t is szeretem bár neki még van hova fejlődnie!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!