Hogy lehet valaki ennyire gyenge, egy embertől függő mint ez a Gina?
Szerintem csak alibinek mondta ezt a hiányzós dolgot.
Ahogy elnéztem a bigét,sima hétköznapi depressziós és bent nem kapta meg a gyógyszereit valószínűleg.Ahhoz képest még sokáig is bírta.A gyógyszerfüggők nagyon csúnyán ki tudnak akadni.
De az ilyen mi a francnak megy be?????? Ennyire nem ismeri magát egy ember, h tudja, ha bemegy ki fog készülni?
Hülyét kapok a folytonos rinyálástól, h most hiányzik ez, hiányzik az... játszani mentek be, rohadt sok pénzért és egy kégliért. Legyenek erősek és küzdjenek! Oli csinálja jól! Ő azt csinálja, amit kell, taktikázik. Nyerni mentek be, nem egymás s*ggét nyalogatni!
Gombit is, Anikót is, Ginát is és az összes rinyagépet jól pofán kéne csapni! Tök jó lenne ez a műsor, ha mindenki úgy játszana mint Oli... az lenne a lényege, hogy ki tud jobban taktikázni, ki mennyire ügyes játékos... mint egy jó hosszú pókermeccs. Akkor még nézni is lenne értelme. De így tényleg egy darab sz*rt ér az egész!
Mi az istenért ment be??
Ugy megverném ezt a nőt, hogy besz@rn@!!
És igen kinyilt a szájja a tegnapi beleavlóvilágban, vagy nemis tudom miben ami az rtl-en megy 16:50-töl17_40-ig,
ugy beszélt ott mindenkivel mintha ő lenne az atya uristen!!
Az ilyet be zárnám egy magáncellába egész életre!!
És ilyen lehetőséget eldobni magátol!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!