Mit szóltok Szíj Melindához (Megasztár)? Szimpatikus nektek ez a nő?
Engem egy kicsit irritál az esetlensége. Szerintem már jócskán elmúlt 40, de úgy viselkedik mint egy félén tizenéves aki még a boltba se mer egyedül lemenni.
Alapból szerintem nincs olyan frenetikus hangja mint mondják, és szerintem egy erős túlzás Susan Boyle-hoz hasonlítani...
Ráadásul a szájfénye valahogy az eddigi összes részben az orráig el van kenődve!:D
Szia!:)
Szerintem Melindának kisebbségi komplexusa van. Ezt most találtam a neten, szerintem mintha csak róla írták volna:
Milyen a kisebbségi komplexusban szenvedő ember?
1. Bizonytalan – minden mozdulatát megkérdőjelez. Jól mondtam? Nem jól mondtam? Felváltva visszahúzódó és agresszív.
2. Döntéseit megbánja – „elvegyem feleségül vagy ne”?(Szókratész: válasza: „akár elveszed, akár nem, úgyis megbánod”
Döntést, felelősséget szereti áthárítani másra.
3. Szorongó – érzi hogy valami baj van, de ezt magabiztosság látszatával kompenzálja . Igyekszik elhinni minden hazug hízelgést.
4. Sértődékeny – a legkisebb bántást sem felejti el. Olyan mint a vadgesztenye: kívül szúrós, belül keserű. Vagyis: boldogtalan!
Mindemellett önbizalomhiánya van. :( Gondolom ezek miatt ilyen furcsa!:(
Nekem se ő a favorit de tény h van egyfajta kisugárzása a színpadon.
Ő a klasszikus stílust képviseli:)Lehet a h a fiatalok erre annyira nem vevők:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!