Mit szóltok Szíj Melindához (Megasztár)? Szimpatikus nektek ez a nő?
Engem egy kicsit irritál az esetlensége. Szerintem már jócskán elmúlt 40, de úgy viselkedik mint egy félén tizenéves aki még a boltba se mer egyedül lemenni.
Alapból szerintem nincs olyan frenetikus hangja mint mondják, és szerintem egy erős túlzás Susan Boyle-hoz hasonlítani...
Ráadásul a szájfénye valahogy az eddigi összes részben az orráig el van kenődve!:D
nekem sem szimpi...azzal a remegő hangjával. meg ahogy kinéz szegényke már bocsánat :S
de csak nekem tűnt fel,hogy irtó hamis és gyenge szinte az összes produkció ebben a szériában? Főleg ezek a fiatal hulyegyerekek nevüket nem tom de valami szörnyű...
De szerintem is nagyon bénák ezek az emberek. Nekem még a másik unszimpatikus versenyző, Tolvaj Reni. A hideg ráz ki tőle!:D
Arra a csávóra gondolsz aki egy Pink dalt énekelt????Az szerintem botrányosan rossz volt, egyik hang se volt a helyén, hamis volt az egész.
igen,például.Meg az a szemüveges csávó.Áhhh
Többet nem nézem szerintem
Két jó volt csak,a Whitney Houstonos meg a rocker kiscsaj
szánalom ez a műsor...:(
nekem se jött be a tegnapi döntő
de Melindát szeretem
Ne haragudj az OFF-ért.
Szíj Melindának valamilyen lelki eredetű betegsége van, és azért ennyire "kicsit furcsa" ?
Nem néztem eleinte a M5-öt, szóval ezért nem tudom.
Köszönöm a választ ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!