Szerintetek miért akadtak ki többen azért, mert Tóth Gabi megcsalta a férjét? Ti is gáznak tartjátok, és miért?
Figyelt kérdés
2023. aug. 18. 22:59
21/35 anonim válasza:
#20 szerencsére a kereszténység is 2 ezer éve azon van hogy lejarassa magát.
22/35 anonim válasza:
Nem mozgat meg bennem érzelmeket, inkább azzal van tele a hócipőm, hogy a csapból is ez folyik. Kicsit az az érzésem, hogy már nem tudott mivel bekerülni a bulvárba, ezért csináltak egy műbalhét.
23/35 anonim válasza:
Somogyi András tök jó videókat csinál róluk..
24/35 anonim válasza:
25/35 anonim válasza:
Nem úgy volt hogy nem ő szeli már?
26/35 anonim válasza:
Azt hiszem úgy volt, hogy aki előtte fellép, az szeli, az aktualitásokkal nem vagyok tisztában.
27/35 anonim válasza:
Most olvasom, állítólag mentesítette a rendezvényszervező, mert nem illeszkedik a keresztényi elvek szerint élők csapatába. Hogy a lelkiismeret szólalt -e meg benne vagy parancsra tették, arról mélyen hallgatnak. A koncert viszont meg lesz tartva.
28/35 anonim válasza:
Ez ciki, ahogy szokták mondani.
29/35 anonim válasza:
Engem csak egy dolog akaszt ki: hogy egy kib.szott hete ez a luvnya jön szembe minden istenverte portálon kéretlenül.
30/35 anonim válasza:
Én is gáznak tartom, ha egy nőben nincs annyi, hogy hűséges tudjon maradni a férjéhez főleg ha gyerek is van, egy kis fellángolás érzése miatt. Kíváncsi leszek mennyire lesz ez hosszútávú. Bár távol álljon tőlem a rosszakarás. Ja tényleg őszintén szerette volna a férjét, akkor sosem történik ez meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!