11/25 anonim válasza:
Se nem nárcisz, se nem border, de valamilyen zavara tuti van. Magára szedte traumák által az élete során rendesen. Azért sajnálom, mekkora szar lehet már addigra, ha valaki benyalakodik a fityesznek meg a keresztény egyháznak és el is hiteti magával, hogy ez jó ötlet volt.
12/25 Chris88 válasza:
A diagnózis beazonosítását bízzuk a szakemberekre. De hogy személyiségzavaros, az tuti, lehet, hogy hisztrionikus.
13/25 anonim válasza:
Csak 1 feltünési viszketekségben szendvedő, lusta liba.
14/25 anonim válasza:
Nem. Szerintem csak nagyon naiv...
Nem veszi észre, hogy kihasználják.
15/25 anonim válasza:
Nem tudom, de valami problémája biztos hogy van, ami mélyen gyökeredzik. A Sztárban sztár-ban, meg egyéb műsorban, ahol a médiás szereplésen van a hangsúly, ott erőteljesebben beszél, drámázik, játsza magát, ripacskodik. De nézz meg vele egy interjút a családról, az anyaságról: ott rögtön átvált álszentbe, még a hangja is meglágyul, felvesz egy természetellenes testtartást, egy műmosolyt. Direkt lassan beszél, hogy megfontoltabbnak tűnjön, amit mond. Kifelé erősen kompenzál, és ez mind a kettő "énjében" látszik.
16/25 anonim válasza:
Így negyven felé közeledve a zéreccségije megvan már?
17/25 anonim válasza:
Nyilatkozta, mintha valami természetes es vicces dolog lenne, hogy hetente többször ordítozik a férjével, mert neki "olaszos" a temperamentuma. A férje meg nyilatkozta nagy szeretettel, hogy ő bólogat meg csendben van, amíg a Gabi okosan mondja a magáét. Ismerjük ezt a dinamikát.
18/25 anonim válasza:
Durva hullámvölgyek vannak a kapcsolatukban és rendszeresen orditoznak, de náluk ez a normális, de hát ez minden kapcsolatban így van.
Ezt ő mondta. Az én kapcsolatom halál unalmas, soha nem orditozunk.
19/25 anonim válasza:
Az "ordítoznak" a jelek szerint azt jelenti, hogy ő ordít, a férje meg hallgatja.
20/25 anonim válasza:
Egyébként, nem azért, hogy őt védjem,hanem úgy összességében, az, hogy vonzalom, vágy, szerelem, mint érzelmek nem számítanak? És ha ennek megtestesítői nem a férj, akkor mi van?Vele kell maradni egy életen keresztül?Azért ne viccelődjünk már.Rosszul is lennék, ha olyan férfi mellett kellene leélnem az életem, akitől viszolygok, ha hozzám ér. Attól még lehet valaki vallásos, Jézus is háromszor esett el a kereszt alatt.Gondolom a nagy keresztények, akik ide írogatnak, értik a jelentését.Én azt kívánom a házaspárnak, hogy a békéjüket minél hamarabb megtalálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!