Ő az a szolid keresztény kislány, erkölcsös családanya, aki énekelt a pápának?
Aztán meg leforgatta a Táncosokkal Farkalót Kevin Costner után szabadon?
Volt egy buta vidéki lány és annak egy buta vidéki nővére. (A vidéki csak lokalizáció, nem minősítő). Lehet még aranyosak és kedvesek is voltak, ezt nem tudom. Jó a hangjuk. Aztán a régi Ki mit tud? Röpülj páva stb. erényeit még nyomokban sem tartalmazó casting show (tehát NEM tehetségkutató) elhitette velük, hogy piacképesek. Eddig még nagy baj nem is lenne, de miután kicsavarták belőlük, amit lehetett, eldobta őket.
A nővér szerepelget a bulvárban, és hiszi, hogy valaki, de nagyjából megmaradt a városban is buta libának, de főleg az éneklése miatt hallani róla.
A húga meg vagy mellőzöttnek érezte magát mellette, vagy nem tehetséges (a hanggal nincs baj, de az kevés), és elkezdett ide-oda csapódni. Kérem, én sztár vagyok, tessék engem szeretni. Éj jó vagyok, én megérdemlem…
Aztán valamiért rögeszméjévé vált a kivagyiság, és mivel nem mindenki ideálja volt, egyre követelőzőbb lett, és átcsapott a mindenki csak engem bánt, mindenki engem aláz meg őrületbe, most meg egy ideje ilyen matyó Szűz Mária és Jean 'Darc keverék, alig feltűnő Fidesz-dörgölődzéssel.
Ha csak nótázgatna, sokkal kevesebben bántanák. Minél inkább hadakozik ellene, annál ellenszenvesek.
És a nemegyszer közönséges beszéde, viselkedése valahogy a nagy keresztény ősanyával sincs szinkronban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!