Miért utalják az emberek ennyire Tóth Gabit?
#10 Én írtam a #4-es kommentet. A hangjával, az éneklésével tényleg nincs gond, aki nem szereti, nem hallgatja.
De a tévés szereplései, a különféle netes és interjús megnyilvánulásai bicskanyitogatóak, és ezekbe akkor is belefuthatsz, hogyha nem követed konkrétan őt. És ezekkel van a baj, a felsorolt, magatartására vonatkozó kifogásaink ilyenkor ütköznek ki. A Sztárban Sztár leszek! alapból érdekelt, túlzásnak tartottam azért ignorálni, mert zsűritag.
Szerintem nagy a szája, kigúnyol màsokat, de ha őt bántják akkor sír és ki van borulva. Főleg a posztjai vagy a képei miatt bántják, legalábbis ezzel szembesülök a hírfolyamban (nem követem). Alap hogy mindenért amit posztolok, vállalom a felelősséget és a kritikát, a csúnya hozzászólásokat is. Ezért sokszor nem értem, hogy miért van kibroulva. Egyrészt, senki nem kényszeríti, hogy tegyen ki és osszon meg dolgokat, másrészt tisztában kell lennie vele, hogy őt sem mindenki szereti így lesz aki kritizálni fogja, és leírja a véleményét. De ezt a jelenséget nemcsak nála, hanem minden sztárnál tapasztaltam (hírfolyam).
Másik alap, hogy, ugyanúgy azért is vállalom a felelősséget amit kimondok vagy teszek, mert bàrmikor szembesíthetnek vele. És mivel ő hazánkban ismertebb embernek számít, ezért kell meggondolni hogy mikor mit tesz mond és hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!