Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért utalják az emberek...

Miért utalják az emberek ennyire Tóth Gabit?

Figyelt kérdés
Nem mondom, hogy szeretem, de azt sem, hogy nem, régen néhány számát viszont bírtam. Mi az oka annak, hogy ennyire közutálat veszi körül? Csak egyszerű kíváncsiság.
2023. júl. 17. 00:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Amikor enekel, akkor nincs (nagy) baj, a hangja kb. rendben van. A baj akkor van, amikor megszolal, amikor megmondoemberre valtozik, amikor alszent, mukereszteny modon nyilatkozik, amikor kormanykozeli politikai 'megrendeleseket' teljesit.
2023. júl. 17. 13:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

#10 Én írtam a #4-es kommentet. A hangjával, az éneklésével tényleg nincs gond, aki nem szereti, nem hallgatja.

De a tévés szereplései, a különféle netes és interjús megnyilvánulásai bicskanyitogatóak, és ezekbe akkor is belefuthatsz, hogyha nem követed konkrétan őt. És ezekkel van a baj, a felsorolt, magatartására vonatkozó kifogásaink ilyenkor ütköznek ki. A Sztárban Sztár leszek! alapból érdekelt, túlzásnak tartottam azért ignorálni, mert zsűritag.

2023. júl. 17. 14:02
 13/17 anonim ***** válasza:
73%
#12 alap hogy nem nézünk tv-t. Aki ennek ellenére néz és belefut ezekbe, az magára vessen!
2023. júl. 17. 14:30
 14/17 anonim ***** válasza:
78%
#13 Tehát ez a megoldás? Homokba dugni a fejünket? Attól nem szűnik meg az agymosás és a propaganda. A problémákkal foglalkozni kell.
2023. júl. 17. 14:42
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
#14 tekintve hogy nem nézek 16 éve tv-t, nem mossa az agyam a propaganda. Másét nyilván igen, de az független attól hogy én nézem vagy nem nézem, szidom vagy nem szidom.
2023. júl. 17. 14:51
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagy a szája, kigúnyol màsokat, de ha őt bántják akkor sír és ki van borulva. Főleg a posztjai vagy a képei miatt bántják, legalábbis ezzel szembesülök a hírfolyamban (nem követem). Alap hogy mindenért amit posztolok, vállalom a felelősséget és a kritikát, a csúnya hozzászólásokat is. Ezért sokszor nem értem, hogy miért van kibroulva. Egyrészt, senki nem kényszeríti, hogy tegyen ki és osszon meg dolgokat, másrészt tisztában kell lennie vele, hogy őt sem mindenki szereti így lesz aki kritizálni fogja, és leírja a véleményét. De ezt a jelenséget nemcsak nála, hanem minden sztárnál tapasztaltam (hírfolyam).

Másik alap, hogy, ugyanúgy azért is vállalom a felelősséget amit kimondok vagy teszek, mert bàrmikor szembesíthetnek vele. És mivel ő hazánkban ismertebb embernek számít, ezért kell meggondolni hogy mikor mit tesz mond és hogyan.

2023. júl. 17. 17:40
 17/17 anonim ***** válasza:
20%
Azért, mert köpönyegforgató, a politikának benyaló nő.
2023. júl. 18. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!