Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért utalják az emberek...

Miért utalják az emberek ennyire Tóth Gabit?

Figyelt kérdés
Nem mondom, hogy szeretem, de azt sem, hogy nem, régen néhány számát viszont bírtam. Mi az oka annak, hogy ennyire közutálat veszi körül? Csak egyszerű kíváncsiság.
2023. júl. 17. 00:59
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem, nem nézek tv-t, így a szerepléseit, ilyesmit egyáltalán nem látom.
2023. júl. 17. 01:00
 2/17 A kérdező kommentje:
Utálják, elnézést*
2023. júl. 17. 01:00
 3/17 anonim ***** válasza:
90%

Mert buta, tanulatlan, hozza nagykepu es persze martirkodik amikor ezekkel szembesitik.

Ja, es amugy mert fideszes s.ggnyalo is.

2023. júl. 17. 01:16
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Álszent, előítéletes, nagyképű, manipulatív.

Ha valaki őt bántja, akkor túlérzékeny üzemmódba kapcsol és bőg, de ha ő bánt mást, az tök oké, akkor csak elmondta a véleményét. Az idézőjeles érzékenységét manipulációs eszközként használja, hogy sose kelljen felelősséget vállalnia a magatartásáért, belátni ha hibázik. Mindig neki kell a középpontban lenni, mindig csak ő az okos és neki lehetnek értékes meglátásai akár szakmailag, akár az életről. Meg természetesen rohadt erőltetetten nyomja a műkeresztény, műerkölcsös, műhagyományőrző propagandát reggeltől estig. Néha belekeveredik a műrocker imázs is, amivel teljes a disszonancia. A tehetségkutatóban, amiben jelenleg zsűrizik is felváltva nyomja a nagy vagány, lázadó nőt, és gúnyolja ki azokat, akik valamilyen extrémebb metál vagy rock zenével indulnak. Volt egy csaj, aki Jinjert - nem is black metál, hanem prog metál - énekelt, erre leállt hangosan és látványosan, óbégatva imádkozni az előadás közben, hogy jaj, sátánista, védj meg uram a gonosztól, jaj... A Def Leppardot éneklő pasinak meg épp csak a bugyiját nem dobta a színpadra.

Na, ezért.

2023. júl. 17. 01:41
 5/17 anonim ***** válasza:
33%
Engem totál hidegen hagy pl, nem is értem minek kéne olyan embert utálnom akihez semmi közöm azon kívül, hogy párszor hallottam a nevét, meg lehet hallottam a rádióban valami szmát úgy hogy azt sem tudtam az ő száma akár.
2023. júl. 17. 02:17
 6/17 anonim ***** válasza:
86%
Mert egy arrogáns, beképzelt nő. A hangja se különösebben jó.
2023. júl. 17. 03:28
 7/17 anonim válasza:
78%
Mert egy 8 osztályt végzett, büdös tahó. Az a tipikus ordibálós, ellenszenves, buflák sudribunkó, semmi vonzó vagy nőies nincs benne, borzalom.
2023. júl. 17. 04:06
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Hisztis p...a.Talán ezért
2023. júl. 17. 09:14
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Hallottam már róla, de nem nézem, nem hallgatom, nem érdekel egyáltalán és remélem ez így is marad.
2023. júl. 17. 09:16
 10/17 anonim ***** válasza:
21%

De ő nem egy énekes? Mit lehet azon utálni ha valaki énekel? Max aki nem szereti a számait, az nem hallgatja. Hogy jön a nagyképűség és az arrogancia az énekleshez? Hogy nyilvanul meg? Arrogansan és nagyképűen énekel? Énekléssel hogy bántana meg másokat?

Szóval elég sok itt a tisztázatlan kérdés.

2023. júl. 17. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!