21/28 anonim válasza:
#20 Ezzel azt állítod, hogy aki szexel, az onnantól nem alkothat véleményt. Hiszen a botrány kirobbanása abból eredt, hogy valaki lefilmezte. Ő sosem haknizott ezzel.
22/28 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális intelligens srác. Aki nézte a videóit is és veszi a fáradságot hogy megnézzem 1-2 interjút vele az tudja. Ne haragudjatok de azért mert volt az a bizonyos sztori attól nem kell leírni. Az vesse rà az első követ aki mêg nem csinált soha baromságot.
23/28 anonim válasza:
#22 Teszem hozzá, hogy dugni nem baromság, hanem egy rohadt jó dolog.:D
24/28 anonim válasza:
13-as:
Minden szavaddal egyet értek, kivéve azt, hogy zeneileg vitathatatlanul tehetséges. Én inkább elmegy kategóriába sorolnám. A youtube tele van sokkal nagyobb zenészekkel, szövegírókkal.
Ez a gyerek szerencsés, hogy felkapták, de ezerszer jobb magyar zenészek vannak nála. Hol ér fel például ő egy Quimby zenekarral? Hagyjuk már! :)
25/28 anonim válasza:
Meglepődve tapasztalom, hogy a 23as választ lepontozó emberek szerint dugni nem jó dolog. Sajnállak titeket...:((
26/28 anonim válasza:
Nincs is jobb bepiálva egy toitoi mögött dugni, biztosra veszem, hogy női orgazmus nélkül ráadásul, persze. 😂😂😂
27/28 anonim válasza:
#26 Mi ezzel a baj? Kérlek sorold fel az összes okot, ami szerinted problémássá teszi azt, hogy két fiatal szexel. Hallgatlak!
28/28 anonim válasza:
Jó énekes de szerintem sem intelligens.
A dalaiban folyton arról énekel, hogy ő ennyi idősen mennyi mindent tud. Basszus, én is, mégsem éneklem el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!