Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » AZAHRIAH intelligens, illetve...

AZAHRIAH intelligens, illetve jó énekesnek számít?

Figyelt kérdés

2023. máj. 21. 13:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
14%
#20 Ezzel azt állítod, hogy aki szexel, az onnantól nem alkothat véleményt. Hiszen a botrány kirobbanása abból eredt, hogy valaki lefilmezte. Ő sosem haknizott ezzel.
2023. máj. 30. 23:20
 22/28 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem teljesen normális intelligens srác. Aki nézte a videóit is és veszi a fáradságot hogy megnézzem 1-2 interjút vele az tudja. Ne haragudjatok de azért mert volt az a bizonyos sztori attól nem kell leírni. Az vesse rà az első követ aki mêg nem csinált soha baromságot.
2023. júl. 22. 09:28
 23/28 anonim ***** válasza:
14%
#22 Teszem hozzá, hogy dugni nem baromság, hanem egy rohadt jó dolog.:D
2023. júl. 22. 09:40
 24/28 anonim ***** válasza:
64%

13-as:

Minden szavaddal egyet értek, kivéve azt, hogy zeneileg vitathatatlanul tehetséges. Én inkább elmegy kategóriába sorolnám. A youtube tele van sokkal nagyobb zenészekkel, szövegírókkal.

Ez a gyerek szerencsés, hogy felkapták, de ezerszer jobb magyar zenészek vannak nála. Hol ér fel például ő egy Quimby zenekarral? Hagyjuk már! :)

2023. júl. 23. 22:36
 25/28 anonim ***** válasza:
17%
Meglepődve tapasztalom, hogy a 23as választ lepontozó emberek szerint dugni nem jó dolog. Sajnállak titeket...:((
2023. júl. 24. 00:07
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Nincs is jobb bepiálva egy toitoi mögött dugni, biztosra veszem, hogy női orgazmus nélkül ráadásul, persze. 😂😂😂

2023. júl. 24. 14:53
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
#26 Mi ezzel a baj? Kérlek sorold fel az összes okot, ami szerinted problémássá teszi azt, hogy két fiatal szexel. Hallgatlak!
2023. júl. 24. 16:31
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Jó énekes de szerintem sem intelligens.

A dalaiban folyton arról énekel, hogy ő ennyi idősen mennyi mindent tud. Basszus, én is, mégsem éneklem el!

ápr. 7. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!