Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » AZAHRIAH intelligens, illetve...

AZAHRIAH intelligens, illetve jó énekesnek számít?

Figyelt kérdés

2023. máj. 21. 13:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
78%

9-esnek a válasz:

1. Az autotune-t ismered, amit használ?

2. Hangszíne középszerű, mondhatni nem is kellemes, technikája: nem természetes, hanem mesterkélt remegés, amit egyedinek próbál eladni. Nem az, béna.

3. Gitározása középszerű, rengetegen tudnak így gitározni mint ő, sőt, sokkal jobban. Tehát ebben nem kiemelkedő.

4. Szövege trágár, versei nincsenek ritmusban a dallammal, Petőfi mondaná nagyon, de nagyon rossz verselés, felejtse el a dalszövegírást.

5. Intelligencia. Mitől is kéne elájulni? Ennyi idősen sok értelmesebb embert is ismertem, azért ne hidaljunk már le tőle. Azért, mert tud értelmes mondatokat összerakni, az manapság már nagy szám? Illetve (Zárójelesen jegyzem meg, itt valaki is írta, megmondóembert játszik? Milyen jogon és alapon?)

Nem vele van alapból a baj, hanem azzal a rajongótáborral, akik a felsoroltak ellenére követik, mert zeneileg erre van igényük. Sajnos ez elég alacsony szint.

2023. máj. 29. 21:05
 12/28 anonim ***** válasza:
8%

1. Élőben hogy használ autotune-t? :D

2. A hangszíne ilyen, így énekel. Ettől rossz énekes lenne?

3. Középszerű, de nem rossz. Nem is állítottam, hogy kiemelkedő lenne, szimplán annyit, hogy tud.

4. Szóval te összehasonlítottad az egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb) magyar költővel... Hát igen, végülis nála rosszabbnak lenni valóban igazi szégyen.:D Egyébként, ha már Petőfi, olvasd el a "Mit nem beszél az a német..." című versét, amelyben fogsz trágárságot is találni.

5. Na és akkor te milyen jogon és alapon kritizálod őt? Mindenkinek lehet véleménye, így neki és neked is.

Jelenleg egy számodra unszimpatikus rajongótábor miatt zeneileg alkalmatlannak nyilvánítasz egy előadót.

Nincs baj azzal, hogy ez a véleményed és ezt őszintén mondom. Nem vagyok rajongó én sem, csak igazságtalannak érzem, hogy valakinek a zenéjét kritizálod, miközben nem azzal van a bajod.

2023. máj. 29. 21:22
 13/28 anonim ***** válasza:
86%
De, apontosan a zenéjével van bajom, amit hsllok, számomra borzalmas, idegesítő, élvezhetetlen.
2023. máj. 29. 22:55
 14/28 anonim ***** válasza:
76%

Ugyan már. Hát palacsinta fesztivál 😀, meg ahogy még azután reagálta le, na ez nem volt intelligens.

A zenéje nekem csak simán középszerű, nem tehetségtelen, de nincs is ebben túl sok, bár ugye még fiatal, sokat tud fejlődni és tanulni, ha tesz érte és nem b@ssza el, mint oly sokan, akiket megcsap a hírnév fiatalon.

2023. máj. 29. 23:02
 15/28 anonim válasza:
77%
Semmi extra, mostanában kedvelt lányos hang, maximum átlagosan intelligens illetve kultúrált, bár a jófejkedés mögött a valóság szerintem gáz. Semmi extra, sok hasonló gyerek van, bármikor ki lehetne cserélni.
2023. máj. 29. 23:14
 16/28 anonim ***** válasza:
14%

#13 És ebből miért következik, hogy rossz énekes? A kérdés nem az volt, hogy neked tetszik-e. Élőben hamisan énekel? Rosszul gitározik? Mindkettőre nem a válasz, innentől pedig kár bármit is írnod. Vagyis írhatsz, de azt bizonyítanod is kéne.

Amúgy pont ezért küldtem egy feldolgozását, amit nyilván nem hallgattál meg, mert ott nem sajátot játszik, nincs benne autotune, csak ő és a gitárja. Nekem ott a bizonyítékom az állításaimra.

2023. máj. 30. 05:38
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
#16 Na mi az? Erre még lepontozás sem jött.:D Értelmes reakció nem is vártam, de azért egy lepontozás jöhetett volna...
2023. máj. 30. 21:13
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Látom jó kis vita lett itt pár ember között az elmúlt időszakban.

Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy mit vannak oda az emberek ezért a srácért - nos, nem a zene terén, mert abban vitathatatlanul tehetséges. De miért lenne olyan intelligens? Nyilván több esze van, mint egy jászsági putriból szalasztott purdénak, de azért ne aléljunk már el az intellektusától. Mint írtam, gyalázatos és egyben kínos is, ahogyan játssza a nagy véleményvezért, miközben láthatóan tisztában sincs azzal, hogy a néhány tini p1csa rajongóján kívül mindenki magasról sz.rik a véleményére. Őszintén, ez az ember kinek tud útmutatást adni mondjuk a közélet, a kultúra vagy az egyéb fontos ügyek terén? Az egész (nem zenei) munkássága arról szólt, hogy a "szemetesláda" keretében megmondta az egyértelműt a sok félkegyelműről - és lássuk be, ebben nem rejlik nagy kockázat... Könnyű dolog Berkiket meg Kulcsár Edinákat gyalázni, csak nem etikus.

Aztán egy szép tavaszi/nyári napon ő maga is lecsúszott a bulvár posványába a toitoi mögött kúr0gatós sztorijával. Ez persze az ő, a barátnője és a ringyó lány dolga, nem a miénk. Csak akkor lehet hogy nem kellett volna előtte a kakasülőről beszélni a sok aljadék celebről, mikor ő maga is egylényegűvé vált velük.

Nálam az, hogy adok valakinek a véleményére, nem itt kezdődik. Nálam a tisztelet nem itt kezdődik. Persze lehet befolyásolni a közvéleményt, csak akkor azt végre normális és tisztességes keretek között tegye, ne az instagrammon gányoljon sz.rás közben szövegeket az adblockert használók k...a anyjáról. Ő így csak egy a wannabe megmondóemberek közül. És azok között is van a helye.

Hetes voltam.

2023. máj. 30. 22:26
 19/28 anonim ***** válasza:
18%

#18 Nagyon intelligensnek nem tartom, de szerintem pont annyi joga van elmondani a véleményét, mint bárki másnak. Lehet a körítés nem szimpatikus, de szólásszabadság van, ami rá is érvényes.

Az meg max az aszexuális zenészekkel nem fordult elő, hogy szexeltek egy másik emberrel. Tehet ő arról, hogy valaki levideózta?

2023. máj. 30. 22:36
 20/28 anonim ***** válasza:
78%
19# szándékosan nem érted amit írtam? Nem azzal van a baj hogy a toitoi mögött kefélt egy csajjal, hanem azzal hogy ezzel együtt képzeli magát valamilyen nem létező szellemi magaslatra, amelyről előszeretettel köpdködi a neki éppen nem tetszőket, vele egyet nem értőket. Ez minden, csak nem érett és intelligens viselkedés.
2023. máj. 30. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!