@19 vagyis ha valakinek farka van, akkor ferfi, ha puncija, akkor meg no?
Ez alapjan egy transznonek (ferfibol lett nonek) a neme no, hiszen puncija van.
"omg omg omg de mi köze van BÁRKINEK is ahhoz hogy egy ember minek gondolja SAJÁT MAGÁT?hmm?
Az a közöm hogy
1, személy szerint emberileg megalázó számomra eljászani a "császár új ruháját"; azt tettetni hogy egy férfi lehet nő, vagy egy nő lehet férfi. Kb mintha egy szekta azt várná tőlem hogy teljes meggyőződéssel valljam, hogy a Föld bolygó 4 elefánt hátán fekszik, a 4 elefánt pedig egy repülő teknősön száguld végig az univerzumban.
Vannak emberek a való életben, akik ebben hisznek, és ők igenis hülyék érte. Náluk csak az a hülyébb aki hajlandó egyet érteni ezzel a nonszenszel, hiszen a hívők szomorúak lesznek, ha nem értenek egyet velük.
2, a világon senki sem kívülálló ebben a gyökér gender témában, így pedig ez nem is lehet valaki magánügye.
A gender évtizedekkel ezelőtt egy feminista analízis volt arról, hogy a biológiai nem NEM határozza meg az ember viselkedését, hanem csak a neveltetés, és a társadalmi nyomás miatt viselkednek úgy a férfiak és a nők, ahogy...
Ez az analízis az egyik legnagyobb, és legsúlyosabb nőjogi áttörés volt. 100 évvel ezelőtt egészen konkrétan nem létezett az emberek fejében az a koncepció, hogy a nők csak azért femininek, mert femininnek vannak nevelve, és mert a maszkulinitásukat bünteti a társadalom. Nem... Az emberiség szinte teljes történelmében azt hitték az emberek, hogy p.na = szubmisszivitás, feminitás, mások szolgálata; f.sz = dominancia, ész, racionalitás, képesség a döntéshozásra.
Az eredeti gender teória azt mondta ki, hogy a fsz és a pna kizárólag azért van hatással a személyiségre, mert a lányokat a testük miatt masodrangú polgároknak, oldalbordáknak nevelik. Ha minden gyereket ugyanúgy nevelnének, és a társadalom nem lenne tele szexista, soviniszta, degenerált nemi szerepekkel, akkor nem lenne számottevő különbség a fiúk és lányok között. A gender egy negatív, szexista társadalmi koncepció, ami felesleges megkülönböztetést tesz a férfiak és nők között, a férfiak javára.
NAMÁRMOST!
Olyan nőként aki ezt felismeri, és elismeri, mégis mi a francért ne zavarna, ha az ostoba transz lobbi egy az egyben tönkretenné ezt az analízist?
Az én szemszögemből én csakis és kizárólag azért vagyok nő, mert női testem van, a gender pedig csak egy rakás, számomra nemkívánt sztereotipia és szerep, amit a világ akar rám, és az összes többi nőre sózni a nemünk miatt.
A transzok szemszögéből pedig ezek a szerepek és sztereotipiák számítanak csak, a biológiáról pedig még csak beszélned sem szabad. Akkor vagy nő a transz definíció szerint, ha nőnek "érzed" magad, de ezt az érzést kizárólag a sztereotipiák alakítják ki. Ha nem léteznének sztereotipiák, akkor nem létezne ez a rejtélyes érzés sem.
Ha személy szerint én azt mondom, hogy "nő vagyok" az teljesen mást jelent ebből a két szemszögből. Nekem az, hogy "nő vagyok" annyit jelent, hogy női testem van, míg a gendermániásoknak jelentheti azt, hogy feminin vagyok, vagy hogy szeretem a rám osztott szerepeket, vagy mit tudom én, ami elég drasztikus különbség. Az szavaim értelme megváltozik, ez pedig probléma.
100 éve úgy tartották az emberek, hogy a nőnek femininnek kell lennie.
Egy rövid ideig az emberek egy szűk rétege felismerte, hogy nőnek lenni nem jelent semmi mást, mint női testtel születni. A női testtel pedig nem jár együtt semmilyen viselkedésminta, nem jár együtt a feminitás, sőt, még csak a nőies külső sem.
Aztán most az van bmeg, hogy uuuuh bárki lehet ám nő, aki feminin, vagy aki lelkileg közel érzi magát a feminitáshoz. a testednek nincs köze semmihez, ne is beszélj róla :~)
Még magát a szexizmus sem sikerült legyőznünk, de már visszafelé haladunk....
A transz"nő" az valójában férfi.
Férfi:pénisz
Nő:punci.
Egy Transz"nőnek" sosem lesz valódi puncija.
Elképesztő, hogy ezt magyarázni kell...
"Egy Transz"nőnek" sosem lesz valódi puncija."
Mitol "valodi" egy punci, es mitol nem az?
Tényleg ezt meg kell magyarázni?
Jézusom...
Ha puncival születsz,nő vagy.
Ha farokkal születsz, férfi vagy.
Ha széttrancsírozzák a farkad és egy kamu "punci" nevű valamit csinálnak belőle, akkor is férfi vagy.
Két nem létezik:férfi és nő.
28-as!
Te vagy az a kommentelő, aki transz"nő" akar lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!