Más is észrevette ezt?
Harry Meghan nélkül egy teljesen más személy, egy másik férfi. Olyannak tűnik, aki boldog, és élvezi az életet, nem viccelek, te magad is láthatod ezt a videóban. Kihúzott háttal sétál, körülnéz maga körül. Nem pedig a padlót bámulja, amit általában Meghan oldalán csinál. Legalább már két olyan videót csináltam, amiben bebizonyítottam, Harry testbeszéde hogyan változik, ha ott van vele Meghan – magyarázta a testbeszéd-szakértő.
Ó ezek a szakértők!
Abból élnek, hogy a királyi család minden mozdulatát, ruhájuknak minden szeletét elemezgetik.
És közlik a szenzációs felfedezéseiket. :-)
Mert az természetesen érdektelen lenne, hogy Harry és Meghan alapvetően szeretik egymást, de egyiknek sincs könnyű természete, így adódnak viták, veszekedések közöttük, valamint házasságukban is vannak hullámvölgyek.
Mint a kisembereknek is.
"Legalább már két olyan videót csináltam, amiben bebizonyítottam, "
Javítok: Legalább már két olyan videót csináltam, amiben úgy válogattam össze a részleteket, hogy az általam elvárt eredményt adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!