Gáspár Győző tényleg olyan hülye amilyennek a tv-ben a megjátszott sorozataikba mutatja magát a humor kedvéért vagy a való életben tényleg értelmes ember?
Figyelt kérdés
És nem csak Győziről lehetne ezt megkérdezni Zsolti is hasonlóan bolond. De a család többi tagja is szeret poénból ordibálni de ők is értelmesebbnek mutatják magukat. Halottam már hideget-meleget róluk van aki azt mondja, hogy csak meg játszák, hogy az emberek tudjanak rajtuk nevetni. Van olyan akik szerint valójában is hülyék. És van aki azt mondta, hogy Gáspár Győzi és Zsolti konkrétan az ország legbutább emberei. Szerintem ez túlzás, mert én láttam már élőben is olyat aki 2X annyira hülye volt mint ők a sorozatban. Meg akkor nem tudtak volna szerintem ilyen hírességre és nézettségre szert tenni. Meg nem indulhatott volna Győzi Salgótarján polgármesterének. Ha az is nem volt megjátszott. Van néhány dala is énekelni is tud. Mondjuk a romák ritmus érzéke amúgy is elég jó.2023. márc. 24. 20:45
1/8 anonim válasza:
A médiaszereplésük tudatos, olyan karaktert adnak elő amivel pénzt tudnak keresni. Ha keresel 1-2 mélyinterjút, értelmesen ki tudják fejezni magukat, mert az nem bulvár bohóckodás és címlapsztori generálás.
2/8 anonim válasza:
Ha annyira hülyék lennének akkor kb egy Mónika show szintű műsorba fértek volna bele.
3/8 anonim válasza:
Zsolti sokkal okosabb, az csak megjátssza a bolondot, de Gyaőzike komplett idióta. KI az a férfi, aki kiteszi a saját családját ilyen rettenetes média nyomásnak? Még a nagyobbik lánya hagyján, nem akart szerepelni stb., de a Virágnak három éves korától nem volt megállás! Normális apa tesz ilyet szerinted?
4/8 anonim válasza:
Amennyi pénzt azzal a kis bohóckodással összeszedtek, szerintem a lányai sem bánják mikor a luxusnyaralásokra mennek, vagy épp válogatnak, hogy aznap melyik autóba üljön ami megy a körme színéhez.
5/8 anonim válasza:
De az idegeiket tönkretette az apjuk, egyébként a saját idegeit is, azért olyan, amilyen. Én nem vállaltam volna, de ennek a Győzőnek kizárólag csak egy számított: A PÉNZ!
6/8 anonim válasza:
Szerintem menj el pszichologusnak, ezzel a tehetséggel világszinten űzhetnéd a mesterséget, ha a médiában előadott műsorból megállapítod, hogy márpedig tönkre vannak az idegeik...
7/8 anonim válasza:
Előre megírt forgatókönyvből ment az összes rész.És vagyonokat keresett vele.
8/8 anonim válasza:
Egy pénzéhes, tehetség és végzettség nélküli ócska celeb, aki énekelni sem tud, most aztán dörgölőzik a fidesznyikekhez. Most már vénül, egyre kevésbé tud "énekelni", a felesége helyében már régen kidobtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!