Miért utálják sokan a közismert Lagzi Lajcsit?
Nekem nem volt vele semmi bajom, igaz nem hallgattam reggeltől estig a mulatósát.
De mostanában ködösít rendesen, ellentmondások vannak idő előrehaladtával a korábban mondottakkal szemben.
Bántani?
Tett valamit, ami bíróság elé került . (A biróság elé kerülőket szerinted bántják?).
Egy alapvető kérdésre (mint a római jogban is benne van) szerinted mi a válasz?
Az úgy szól: kinek állott érdekében, ki húzott hasznot belőle?
Erre mi lenne a Te válaszod?
"Mert tőletek lopott vagy mifene???"
Mondhatjuk úgy is, mivel a közművek lopása hálózati veszteségként jelenik meg, és azt a szolgáltatók visszaosztják minden becsületesen fizető fogyasztóra.
Különben nekem Lajcsi közömbös volt mindig is, a zenéjét sose hallgattam, de a sunnyogása, terelése, a folyamatos felelősség alóli kibújási kísérletei miatt egy végtelenül unszimpatikus szarházi alak lett a szememben, úgy hogy nem is ismerem. Miért nem tudta befogni a pofáját, kussolni, azt mondani, hogy sajnálom, megbotlottam kapok érte amit kapok, vállalom. Egy szarházi terelő, persze, majd az utolsó senki csinált mindent, amiről ő nem is tudott, még biztos minden hónapban csodálkozott is, hogy mennyi plussza lett, amikor beszedte a bérlőktől a fogyasztás után a lét, és a szolgáltatóknak csak a negyedét kellett továbbutalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!