Kuhár Bence youtuber miből él?
Belőled (is) él.
Rendszeresen kunyerál a nézőitől, de azokat a videókat csak frissiben láthatod, mert utána sunyi módon elérhetetlenné teszi őket.
Még el is nézném neki, hogy kunyerál, ha képes lenne megújulni. Ezzel szemben, ugyanazokat a témákat dolgozza fel újra és újra, és közben bízik abban, hogy a korábbiakat már elfelejtették a nézők, vagy annyira újak a nézők, hogy fel sem tűnik nekik az ismétlés.
Persze, azt is lehet mondani, hogy akinek nem tetszik, ne nézze. Ez annyiban problémás dolog, hogy akik nézik, azok utána másolják őt, és bárhová kattint az ember, az ő klónjait látja. Ki ne hallotta volna már egy random közlekedési videóstól, hogy "üdvözöllek titeket egy újabb videóban" ? Így működik az agymosás.
2. Köszönöm válaszod.
Belőlem nem él mert nem követtem be a csatornát nem lájkoltam, viszont a vasutat nagyon szeretem. Tudom magamból indulva ki hogy ha van munkahelyed nem igazán van idő elmenni vonatozni max hétvégén a pihenés rovására vagy ha szabadságon vagy. Nem tudom mennyi jöhet össze az adományokból erre látok rá de annyi biztos nem hogy mindent tudj finanszírozni. Videóból egyértelműen látszik hogy ez munkája, tehát nem jár el valahová dolgozni.
Más videóknál én is érzékeltem ezt hogy próbálják másolni de úgy érzem nem lehet konkurencia egy olyan csatorna és személy aki nem tud egy önálló szlogent felmutatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!