Mi a véleményetek Shakira kirohanásairól (Out of league többek között)?
Arról hogy kb. 10 év után elhagyta a pasija egy másik nőért és írt arról egy dalt, hogy ő megér két 22 évest, és szerinte az exe a Ferrarit Twingo-ra cserélte, a Rolexet Casio-ra.
(Állítólag megint kijött egy dala amiben az exét és az új nőjét savazza).
Olvastam olyan véleményt, hogy érthető a kifakadása, hisz egy éve csalta őt a partnere, és állítólag a saját ágyukban.
Más szerint szánalmas amit csinál, szerinte csendben kéne maradnia és tudnia kellene méltósággal visszavonulni.
Megint valaki szerint ez egy terápia lehet nála, hogy dallal és tánccal kiadja a fájdalmát.
Ti mit gondoltok?
Szerintetek teljesen jogos ahogy Shakira reagál erre a helyzetre és jól teszi, vagy inkább ciki és csendben kéne maradnia?
Szerintem elég jogos, mivel én is ki lennék bukva, ha a férfi akivel 10 éve együtt élek és 2 gyereket nevelek fogná magát és behozná a 22 éves csitrijét a házunkba sőt, az ágyunkba. Ezen szerintem a legtöbb nő (vagy fordított helyzetben férfi) eléggé berágna. És nem is az a baj hogy valaki mást szeret (bár nyilván ez is durva) hanem arról hogy nem ismeri a válás fogalmát. Ha valami nem működik akkor békén kell egymást hagyni aztán lehet szerelmeskedni 30 másik 20 évessel is.
Másrészt viszont egy idő után Shakira is már csak magát fogja égetni. Hogy most ír egy-két dalt erről az oké, de ha még 3 hónap múlva is ezt fogjuk hallgatni akkor az már kicsit gáz szerintem (főleg hogy a pasit ez annyira nem érdekli).
Persze figyelembe kell venni azt is hogy a média sokat torzít és olyan dolgokat is belemagyaráz egy-egy dalba vagy gesztusba amiről szó sincs.
Én csak azt remélem hogy Shakira is továb tud lépni aztán boldog lesz mással, meg a gyerekeket sem viseli meg nagyon ez az egész helyzet.
Szerintem Shakira ragyogóan bemutatta, hogy gyerekes és hisztis nő. Elhiszem, hogy fájt neki, amit Piqué, de ahogy kezelte, az iszonyúan kínos.
Szerintem már ferraris száma is mérhetetlenül kínos volt, de mondom, valamilyen szinten megértem, hogy ennyire rosszul kezelte. Egy öregedő nőnek borzasztó lehet, hogy megcsalják nála fiatalabb, szebb nőkkel
Azért azzal nem értek egyet, hogy az a nő szebb lenne, azzal igen, fiatalabb. (Cikkekben nagyrészt nem is az ő képeit rakják be).
Na de várjuk meg, a most fiatal csaj hogy fog kinézni Shakira korában?
Azért nem fair egy 46 éves nőt egy 23 éveshez hasonlítani.
Egy 46 éves pasi se olyan már mint egy 23 éves fiú.
A feleségek is cseréljék le az idősödő férjeiket fiatalra?
Amúgy az új nőt nem mondanám csúnyának, de nem egy kiemelkedő szépség, mondhatni tucat.
Azért Shakira még ennyi idősen is szebb mint ő, és ő azért mégiscsak egy világsztár, több mindent letett az asztalra.
Az a csaj egy senki.
Mondom ezt úgy, nem vagyok Shakira rajongó.
Nyilván fájdalmas lehetett számára, megértem így adja ki, gondolom szerette a férjét (különben nem énekelne róla), én nem adtam volna ki ezt a dalt vagy nem ilyet.
De ez csak az én véleményem.
Azt írja valaki, gyerekes és hisztis a Shakira, no de a volt férje éretten viselkedett?
Egy évig a házukba hordott egy csitrit (és az ágyukba), ahol a gyerekeivel is éltek együtt.
Ha nem szereti valaki a párját, ki is lehet lépni békében, nem pedig szeretőket tartani.
Állítólag Shakira magától jött rá a férje megcsalja, és ő vetett véget a kapcsolatuknak.
És azóta mutatkozik nyilvánosan az új nővel.
Magától nem lett volna gerince, lehet mai napig csinálná.
De őszintén, ki hogy reagálna erre?
Főleg 10 év után, két kisgyerekkel lehet fájdalmas, a gyerekeket is megviselheti ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!