Shakira vagy Jennifer Lopez a vonzóbb?
Figyelt kérdés
Igaz pár hónapos a felvétel, de lényegtelen a kérdés szempontjából. Melyikük a szimpatikus, vonzó a számotokra és miért?
2020. júl. 4. 15:50
A kérdező szavazást indított:
Shakira
Jennifer Lopez
34 szavazat
1/10 anonim válasza:
Ugyan én lány vagyok, de szerintem Shakira 20 évet letagadhatna.
2/10 anonim válasza:
Baj, ha én inkább a szomszéd lányra húzogatom otthon?
3/10 anonim válasza:
A világ 2 legszexibb nője, még heteroszexuális nőként sem tudnék választani, úgy hogy az ízlés ugye nálam szóba sem jön!
4/10 anonim válasza:
J.Lo, ez egyértelmű. Shakirának elég csúnyácska arca van.
5/10 anonim válasza:
#3 Te most viccelsz ugye?
50 körüli nőkről beszélünk. Az egy dolog, hogy mit látsz a képernyőn belőlük, de ugye nem gondolod, hogy így néznek ki a valóságban?
Mintha a mekiben a termékfotóról áradoznál...
6/10 anonim válasza:
#5-ös A kornak, feszes bőrnek, ránctalanságnak semmi köze a szexuális vonzalomhoz. Ugye te sem gondolod, hogy minden 18 éves jó alakú, hibátlan bőrű lány szexuálisan vonzó?!
7/10 anonim válasza:
Én nem tudok választani, gyengéim a jó testű latina nők. Pláne, ha 40 fölött is ilyen jól tartják magukat. Én egy édeshármasra neveznék be velük :)
24F
10/10 anonim válasza:
Lopez. Jobban tetszik az alakja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!