Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Zámbó Jimmy tényleg annyira...

Zámbó Jimmy tényleg annyira tahó volt a való életben, mint ahogyan a Király című sorozatban bemutatják? Valóban annyira lenézett volt az előadói körökben?

Figyelt kérdés

2000-es születésű vagyok, ezért nem nagyon ismerem a dalait, csak a nagyon köztudottakat, (pl. egy jóasszony mindent megbocsát, nem veszíthetek, stb.) de én eddig más előadóművészektől is azt hallottam, hogy milyen tehetséges volt. Például, amikor a fia, Krisztián elment az X faktorba, akkor a zsűri is nagyon elismerően beszélt az apjáról, a sorozatban pedig úgy mutatják be, mintha más zenei előadók konkrétan undorodtak volna tőle.

Jimmy karakterét úgy mutatják be, mint egy erőszakos, alkoholista, nőverő, szexfüggőt. A valóságban is tényleg ennyire öntelt volt, illetve népszerűtlen a szakmai elit számára?

Azt gondoltam, hogy az országban a magasabb társadalmi körökben is kedvelt volt a munkássága, de a sorozat szerint inkább csak a szegényebb, kevésbé művelt társadalmi réteget foglalkoztatták a zenéi.

2023. febr. 20. 19:31
 1/10 anonim ***** válasza:
68%

Nyilván el kellett valahogy adni a sorozatot.

Ennyire tahó szerintem nem bolt.

2023. febr. 20. 19:43
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
A sorozatot nem láttam, ahogy az énekesek véleményét sem ismerem. De azt igen, hogy bunkó és nagyon beképzelt volt. Esetleg nézd meg ezt a videót: [link]
2023. febr. 20. 20:41
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Abszolut.
2023. febr. 21. 04:31
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Műveltebb körökben úgy tekintették, mint a dáridós Lajcsit: proli műfaj, mindenki erre mulat, Jimmy sem volt más.
2023. febr. 21. 22:59
 5/10 NTBS ***** válasza:
81%
Igen, volt valóság alapja.
2023. febr. 23. 16:24
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
A sorozat minden részénél le van írva az elején, hogy igazságok és hazugságok alapján készült. Nem tudhatjuk, hogy mennyi volt igaz belőle, de szerintem nagyobb része igen, mint amennyi nem.
2023. márc. 6. 22:25
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
Azt állította, Amerikában micsoda szupersztár. Nézd meg, hogy énekelte el a Queen I Want to Break Free című dalát.
2023. márc. 7. 15:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hírek szerint nem is járt Amerikában, én elhiszem, hogy járt, de hol van az a sok aranylemez? Jimmy csak bizonyos körökben volt sztár.
2023. márc. 7. 21:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
járt Amerikibáan, csak azt szégyellte itthon hogy nem beszélt angolul. én úgy tudom azokkal volt "tahó" akik nem ismerték el a munkásságát
2023. aug. 13. 22:15
 10/10 anonim ***** válasza:
77%
Alig tudott angolul, nem beszélt nyelveket, Amerikából nagyon hamar hazajött.
2023. aug. 13. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!