Zámbó Jimmy tényleg annyira tahó volt a való életben, mint ahogyan a Király című sorozatban bemutatják? Valóban annyira lenézett volt az előadói körökben?
2000-es születésű vagyok, ezért nem nagyon ismerem a dalait, csak a nagyon köztudottakat, (pl. egy jóasszony mindent megbocsát, nem veszíthetek, stb.) de én eddig más előadóművészektől is azt hallottam, hogy milyen tehetséges volt. Például, amikor a fia, Krisztián elment az X faktorba, akkor a zsűri is nagyon elismerően beszélt az apjáról, a sorozatban pedig úgy mutatják be, mintha más zenei előadók konkrétan undorodtak volna tőle.
Jimmy karakterét úgy mutatják be, mint egy erőszakos, alkoholista, nőverő, szexfüggőt. A valóságban is tényleg ennyire öntelt volt, illetve népszerűtlen a szakmai elit számára?
Azt gondoltam, hogy az országban a magasabb társadalmi körökben is kedvelt volt a munkássága, de a sorozat szerint inkább csak a szegényebb, kevésbé művelt társadalmi réteget foglalkoztatták a zenéi.
Nyilván el kellett valahogy adni a sorozatot.
Ennyire tahó szerintem nem bolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!