Milyen lenne Zámbó jimmy megítélése és népszerűsége, ha nem hal meg, és el ma is?
Figyelt kérdés
Lecsuszott volna, vagy ma a tiktok YouTube Facebook világában is milliók imádnak?2023. jan. 3. 20:00
1/10 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem ilyen Varga Irén féle lenne, én így képzelném el. 😃
2/10 anonim válasza:
Biztos évente megtöltene egy Arénát.
3/10 everlight válasza:
Még a legjobb énekesek nagy része is eltűnik.Én azt gondolom hogy a tragikus halála miatt túlértékelik.
4/10 anonim válasza:
Az a réteg, aki anno imádta, most is szeretné. Úgyhogy, szerintem olyan sikere még mindig lenne, mint Bódi Gusztiéknak. Lehet nem lenne saját müsora a tv-ben, de sok fellépése lenne
5/10 anonim válasza:
Az elsővel egyetértek, mégpedig azért, mert az internet már mindenféle lehetséges módon megtorolta volna rajta a hibáit. Így, hogy rég meghalt is mindig akad valami, amiért felkapják. Hol egy feltűnősködő családtag, hol egy lerágott csont jellegű hír, de még ez is elég, hogy rombolják a régi "dicsőségét" Azon lehet vitázni, hogy milyen volt mint énekes, sokan kedvelték, de legalább annyi embert a hideg kirázott a stílusától. Egy biztos, ő saját magát erősen túlértékelte, ellenszenves sztárallűrjei voltak és ez az internet korában szélsebesen terjedt volna róla minden negatívum is. Ez sokat rontott volna a megítélésén. Élő példa rá Madonna. Ő tényleg világhírű, mégis olyan mértékben rombolja a saját imázsát, hogy önmaga karikatúrájává vált. Ha lesz benne 10-15 évig még energia egy szintre kerülhet az első hozzászólásban említett személlyel. Senki nem arra fog emlékezni, hogy milyen énekes volt, hanem arra, hogy mekkora hülyét csinált magából.
7/10 anonim válasza:
Vagy végig haknizná Magyarország összes falunapját. És gyakorolná a híres tátikázást, mert a hangja már megkopott. Egyébként még az is érdekes, hogy Korda György, mint az ORI vezérigazgatója pártfogolta! No comment.
9/10 anonim válasza:
És megkerítette volna az összes nőt, minden tévében, Gregor Bernadett lett volna a 3. felesége, aztán lett volna 4, 5, 6. Utolérte volna a VIII. Henrik angol királyt. Lett volna még egy-két-három gyereke is. Ma pedig 6-7 gyerekes apaként siránkozna, hogy nem lehet megélni.
10/10 anonim válasza:
Remélem még fogadod a válaszokat Kérdező!
Értelemszerűen a gyerekeivel, és az unokáival foglalkozna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!