ST22LACIKA Több mint kamionos, miért nem vállal gyereket?
Nekem hatalmas példaképen, Lacika miatta lettem az aki.
Egyik régi videójában beszélt a gyerekvállalásról, de akkor még nem volt saját cége.
Most váltó sofőr a saját cégénél, havonta 1-1,5 hetet dolgozik és szerintem simán beleférne, az életükbe a gyerekvállalás.
Mondta, hogy mennyire unatkozik otthon és szívesen kijárna Spanyolba vezetni.
Szerinted mi az oka?
"Most váltó sofőr a saját cégénél, havonta 1-1,5 hetet dolgozik és szerintem simán beleférne, az életükbe a gyerekvállalás."
És amúgy neked ehhez mi a franc közöd van? Attól, hogy SZERINTED beleférne neki, attól meg nem te fogod eldönteni, hanem ő a párjával. Lehet szinplán azért nincs, mert NEM AKAR, NEM VAGYIK RÁ. Lehet más -SZINTÉN SENKIRE SEM TARTOZÓ-okból nincs neki. Törődj a magad dolgával!!!
Nekem is beleférne az időmbe a gyerekvállalás meg a kínai nyelv tanulása is, de egyik sem érdekel, ezért egyik se lesz az életem része...
"Nekem hatalmas példaképen, Lacika miatta lettem az aki."
Szerintem ezután az egybites, beleugatós kérdés után Lacika erre nem lenne annyira büszke, mint te.
Na hát ha neked Lacika a példaképed akkor nagyon tudlak sajnálni. Gondolom nagy szakmai tehetség is lehetsz. XD
A 12-es a kérdezőtől idézett te egybites :D
Már nem követem, mert elegem lett a nagyképű stílusából meg abból, hogy egyszerű, mint a szög, de régen – jó pár évvel ezelőtt- mondta, hogy majd akarnak, ha kész az új ház vagy mit tudom én…
Azért kamionozás meg youtube-os bohóckodás mellett nagyon nehéz lehet gyereket vállalni, lehet, hogy már nem is akar annyira kiszállni ebből az életből, mintha kicsit agyára is ment volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!