Harry herceget mitől lett ekkora divat gyűlölni? Mi bajuk vele az embereknek?
Szerintem ha valaki megnézi a dokumentumfilmet, sok dolog kiderül. Pl az is, hogy miért kell, hogy elmondják a saját verziójukat. Emlékszem 2 éve tényleg milyen utálat volt Meghan ellen a semmiért, twitteren meg mindenhol. És a királyi család nem állt ki mellette. Sőt volt, hogy konkrétan fordítva történtek dolgok, de nem cáfolták. Szerintem annyira népszerűek voltak a házasságkötés után, hogy veszélyesek lettek Vilmosékra. Így ők generálták az egészet.
Miért kellene ezt elviselni tovább vagy nem elmondani?
11 te milyen mozit nézel?
Erről a z listás nőről 2 perc után látszik hogy agybeteg és nárci és csak a pénz meg a rang kellett neki…
Nem véletlenül utálja mindenki kivéve a komplexusos feketéket
Van egy olyan az ember eleteben hogy intuicio…
Erre a feka csajra ha ránéz valaki azonnal látja hogy egy cső nárci. Undorító az egész “nő” úgy ahogy van.
És számomra a feje is otromba.
Amit lemuvel mióta elvette az a kiskutya siralmas és undorító.
Kezdjük ott hogy terhes sem volt és volt képük 2x is eljátszani
Ugyan már. Teljesen meg volt változva az arca is szülés után.
Ez annyira unalmas már. Mert volt néhány kép, amin úgy tűnik mintha...
Ez a videó, amit küldtél nagyon cseles. Már-már hihető.
Ebben a videóban szintén leguggol, és végig mutatják oldalról.
Teljesen reális, hogy 5 hónapos terhesen, amikor még annyira fent van a hasa, le tud guggolni így. Ez semmit sem bizonyít. Nem 9 hónapos ugyan már...
Meg most komolyan? Erről a vékony, folyamatosan jógázó nőről nem lehet elképzelni, hogy le tud guggolni a terhessége közepén? Ez a kép külön vicces ide
Nem lehet így guggolni terhesen mert a kemény hasad nem fog besuppedni….
Nem tudom te melyik bolygón élsz ahol a nők terhes hasa pattog meg pattogó hangot adnak ki 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!