Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Csak számomra bicskanyitogató...

Csak számomra bicskanyitogató stílusú Polgár Tünde?

Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan ki ő, mi ő, csak a közösségi médiában látom, hogy egy ízléstelen kiöregedett oreg (prostituált?) "úrinő" tippeket osztogat. Számomra kevés olyan ember van, aki ok nélkül, ismeretlenül ellenszenves, de ez az öreg hölgy számomra irritálóbb mint egy Kiszel Tünde és Medveczki Ilona keveréke

2023. jan. 24. 10:47
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Mert játssza az eszét, holott egy kiöregedett nagy 0
2023. jan. 26. 19:24
 12/20 anonim ***** válasza:
95%

"De ez miért fáj nektek ennyire?

Én is csak egy csóri árufeltöltő vagyok, még sem igazán üti meg az ingerküszöbömet ez a nő."

Tudod ha nem olvasom el ezt a kérdést, eszembe se jut ez a nő. :))

De amúgy meg mindenkit zavarhat az, ami zavarja. Baromi gáz, hogy ez a nagy 0 nő játsza a nagy úrinőt. Ennél sokkal jobb lenne egy laza csaj, aki önerőből gazdag de nem játsza meg az úrinőt.

2023. jan. 26. 23:18
 13/20 anonim ***** válasza:
96%
A luxusfeleségek sorozatból lett ismert. Ott is ugyanezt a stílust adta elő. Elvileg galériájuk és aukciósházuk van. Festményekkel, antik tárgyakkal és házakkal üzletelnek. Tele vannak a házaik is ilyen drága műkincsekkel ezek miatt elkapta őket a "viselkedjünk úgy mint a királyi család" ihlet.
2023. jan. 29. 13:23
 14/20 NTBS ***** válasza:
20%
Nem tudom ki ő.
2023. febr. 25. 07:55
 15/20 anonim ***** válasza:
93%

Egy intelligens nö. Okos, ügyes, fiatalos, vitalis.

Mi az hogy "kiöregedett"? Egy 15 eves lanynak egy 20 eves fiu, vénnek szamit, vagyis többnek, mint öreg. Tünde a ferjehez kepest iszonyu fiatal (16 evvel fiatalabb). Egy nala 5 evvel idösebb ferfihoz is fiatal. Szoval a kor az relativ, az csak egy szam.

2023. nov. 12. 13:52
 16/20 A kérdező kommentje:

"Férje 16 évvel fiatalabb"

Nem lep meg😂

2023. nov. 12. 14:59
 17/20 anonim ***** válasza:
90%
En ilyet nem irtam, epp forditva. Olvasd el megegyszer!!!!!
2023. nov. 13. 08:30
 18/20 anonim ***** válasza:
59%
Kár, hogy a kérdezőt nem lehet lepontozni, ő is egy kiöregedett vén ember a nála 10 évvel fiatalabbakhoz képest!
2023. nov. 13. 08:34
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én bírom, a férje tapasztalt, bölcs, a nővel sincs semmi gond, csak sikít a viselkedéséről és a beszédéből, hogy vidéki és pénztelen lehetett. Aki tehetős, azt nem fogja érdekelni a pénz és luxus. Inkább valami nagyon drága vagy különleges hobbija van, vagy Elon Musk félékkel agyalgat, hogy lehetne feltalálni olyat, ami még nem létezik, és előremozdítani az emberiséget.
2024. márc. 4. 04:57
 20/20 anonim ***** válasza:
En nagyon kedvelem öt. Okos, csinos, jo megjelenesü, jo izlesü hölgy. Sokat lehet töle tanulni.
aug. 11. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!