Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Polgár Tünde és Árpi zsidók?

Polgár Tünde és Árpi zsidók?

Figyelt kérdés

2022. dec. 25. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

https://www.youtube.com/watch?v=I7m_IKKGLJ8

Mivel karácsonyt tartanak, meg karácsonyfát állítanak, nem tartom valószínűnek.

2022. dec. 25. 20:37
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nem a vallásukra kiváncsi, hanem a származásukra. Vágó István vállaltan zsidó származású, és ateista.
2022. dec. 25. 20:55
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Ez rasszista.
2022. dec. 25. 22:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy karácsonyfát állítanak, még lehetnek zsidók. Egy hivatalos haszid zsidó oldalon olvastam egy kérdést, hogy "hogy kell elhelyezni egymáshoz képest a haukiát (hanukai gyergyatartót) és a karácsonyfát?" :DD szóval van ilyen. Amúgy Polgárból éncsak a sakkvilágbajnok családról tudok, õk vállaltan zsidók.
2022. dec. 26. 14:41
 5/7 Odüsszeusz92 válasza:
53%
Attól hogy valaki gazdag még nem biztos hogy zsidó. A felső tízezerben is többségben vannak a nem zsidók.
2022. dec. 26. 15:05
 6/7 anonim válasza:
Igen, szerintem Árpi valszeg teljesen zsidó, benne van az a tipikus Kabos Gyula-Sas Józsi beütés, és az arcberendezése is jellegzetesen olyan, de a mostani, második partnere, a Tünde viszont egész biztos, hogy nem zsidó. A karácsonyfa állítáa totál semmit nem jelent, a nem vallásos zsidó ismerőseim jelentős részének ez egy jó poén poén, egy jópofa dolog. Előző hozzászóló: nem feltétlenül a gazdagság a lényeg hanem a pénzhez való viszonyulása ami tipikusabb talán.
jún. 27. 01:15
 7/7 anonim válasza:
Igen, csak Árpi de ő nagy eséllyel zsidó, a párja pedig szinte biztos nem, bár ők maguk nem beszéltek erről még, de szerintem külső - belső alapján ez egyértelmű. Sokaknak ez nem annyira publikus téma, de annyira nem is tartják fontosnak, vagy ha igen akkor meg vigyáz, hogy ne legyen diszkrimináció áldozata, ezért nem beszél róla, amit végülis meg tudok érteni.
jún. 27. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!