Az ITZY tagok tényleg gyűlölik egymást?
Figyelt kérdés
Tik tokon láttam egy videót, amiben az volt benne, hogy mely bandák utálják egymást, és közte volt az, itzy úgy, hogy a tagok gyűlölik egymást. Ez most komoly?2023. jan. 8. 22:43
1/9 anonim válasza:
Amennyi pletyka ha mind igaz lenne :D
2/9 anonim válasza:
Szerintem rajtuk tényleg látszik, hogy összetartó csapat. Kétlem, hogy igaz lenne.
3/9 anonim válasza:
Nem megbízható hírforrás a Tiktok.
4/9 anonim válasza:
Ok pont nem olyanok szerintem. Pl a multkor kerdeztek yunat a live-ba hogy kik a testverei(sisters) es felsorolta az itzy tagokat
5/9 A kérdező kommentje:
Nyilván kamerába mutatni fogják a nagy szeretetet és összetartást.
2023. jan. 11. 21:02
6/9 anonim válasza:
Kerdezo, most te csak veszekedni szeretnel, hogy miert nem szeretik egymast? Szerintem ok az egyik legosszetartobb csapat, csak hasonlits ossze a viselkedesuket pl. Az ive-al. Sokkal kozvetlenebbek, azert ha valakit gyulolsz akkor meg kamera elott se mesz oda megolelni meg ilyenek.
7/9 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva nem utálják egymást, legalábbis én így látom
Ha a videó készítője tud adni logikus indokot arra, hogy miért tette be az Itzy-t a videóba akkor rendben van, de én kétlem.
Abban viszont egyet értek a kérdezővel, hogy nem tudjuk mik vannak a kamerák mögött.
Ez egy érdekes téma a kpopban.
Mivel nem hiszem hogy nagyon meg van nekik engedve hogy esetleg rosszul viselkedjenek a csapat tagjaival a rajongók előtt, ill
8/9 anonim válasza:
Illetve, azt akartam még írni (csak véletlenül elküldtem a választ:D) hogy ha van is az idolok között konfliktus, ami azért valjuk be biztosan szokott lenni, a komolyabbakról mi nem tudhatunk mert botrány lenne belőle és tételezzük fel, ha nem is az egész banda, de pl két tag nem jönnek ki jól, összekaptak valamin és hasonlók akkor a kamerák előtt úgy tennének, mintha mi sem történt volna, hogy mi ne vegyük észre az ilyesmit
9/9 anonim válasza:
Rengeteg lehet a rivalizálás amúgy csapaton belül is, féltékenyek arra aki szebb, jobban táncol, népszerűbb…
A bts-rol ódákat zengenek hogy ok egy család, közben meg lehet ott is gyűlölik egymást…
Ezt mi nem tudhatjuk mert az összesnek ki van adva hogy nyalizni kell egymásnak és a rajongóknak is, ebből van a pénzük…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!