Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek mi történhetett...

Szerintetek mi történhetett Ackermann Dáviddal?

Figyelt kérdés

2022. dec. 31. 09:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
37%

10

Ész érv?

Tehát te azt mondod, hogy egy 18 éves, mindenféle iratok nélkül el tudja hagyni akár az országot is úgy, hogy abban az időben ki volt plakátolva, rendőrök és magánnyomozók keresték, szintén iratok nélkül tudott munkát vállalni vagy éppen orvoshoz menni, vagy éppenséggel pont volt neki x száz/ezer eurója/forintja akármilyen hamis iratokat vennie valami bűnszervezettől, hogy aztán egy kávézóban ülve azt mondhassa, "na, ezektől is megszabadultam".

Teljesen reális, pont így működik ez.

Ész érvet neked kellene írnod, hogy mégis hogyan sikerülhet egy ilyet kivitelezni, csak az a probléma, hogy szórjátok a baromságot a nagyvilágba (legyen az oltás, háború, vagy bármilyen más téma), 1 pillanatig nem gondolkodtok, de meggyőződésetek, hogy ami fent van az interneten, az úgy van/lehet. Mindig a legvalószínűtlenebb és a legkivitelezhetetlenebb témába kapaszkodtok, hogy ez azért van mert túl fájdalmas nektek a valóság vagy mert nem szeretitek ha valami túl egyszerű, jobb ha halálra van bonyolítva, azt nem tudom.

Mint ahogy nem telik el év úgy, hogy ne hozná le egy híroldal, hogy XY kínai üzletben bizony a próbafülkében csapóajtók vannak, és ott "lopják" el az embereket a kínaiak, mert megy a szervkereskedelem, ismerősnek a fiának a nagyanyja is így tűnt el. De a "fekete autókból vadásznak óvodák mellett a gyerekekre" is elő kell hogy kerüljön minden évben, és persze mindig van valaki akinek a gyerekét pont majdnem elrabolták, csak a Juliska éppen arra sétáltatta a schnauzer kutyáját, így nem sikerült nekik az elrablás.

2022. dec. 31. 10:53
 12/20 anonim válasza:
93%
Régebben olvastam olyasmit, hogy abban az időben kidobóemberek (maffiózók) összevertek fiatalokat szórakozóhelyeken kisebb ügyekért is, mondjuk véletlen nekik ment vagy szólt nekik valamit az illető. Ha jól emlékszem pont azon a környékén történtek ezek az esetek, ahol ez a fiatal srác is eltűnt. Akár vele is történhetett ez, megverték, aztán bedobták a Dunába, a barátait pedig megfenyegették, hogy ha elmondják, ők is pórul járnak.
2022. dec. 31. 11:12
 13/20 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem 11-es hozz létre egy platformot, valami olyan címmel, hogy a 6-os-11-es megmondja a tutit!

Akkor csak egyedül te fogsz válaszolgatni és boldog leszel, a Gyakori publikumára nincs szükség!

Itt sajnos a véleményed pont annyit ér mint bárkié, bármilyen nehéz is ezt felfognod!

Mellesleg felhívom a figyelmed a szabályzatnak erre a pontjára:

"Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a válasz értékelésével fejezheted ki."

2022. dec. 31. 11:23
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

13

Köszönöm szépen hogy bemásoltad a szabályzat ezen pontját, hálás vagyok hogy szilveszter napján is energiát fektetsz belém =)

A véleményünk valójában tényleg pont annyit ér, a különbség kettőnk között az az, hogy én nem Ripost szintű cikkeken keresztül írom le a véleményemet. Tudod, saját gondolat, az nem árt ha van. Neked is lenne, ha a logikus gondolkodást választanád az összeesküvés elméletek helyett. Dehát... Van aki menthetetlen:)

2022. dec. 31. 11:27
 15/20 anonim ***** válasza:
95%

Igen, szilveszter napján is itt vagyok, ahogy TE IS! :D

De nyugodj le, nálam a szilveszterezés 8 óra felé fog kezdődni, addigra jönnek a barátok.

Nem tudom feltűnt e neked, hogy egyetlen válaszomban nem minősítettelek semmilyen agyhalottnak, nem minősítettem a szellemi szintedet - ellentétben veled! - mindössze annyi történt, hogy megszólítottál az intelligencia szintednek megfelelően és én az intelligencia szintemnek megfelelően válaszoltam arra.

Egyetlen dolog, ami miatt sajnállak, hogy ennyire megkeseredett figura vagy, hogy csak kötözködni tudsz, amellett egyértelműen önértékelési gondjaid is vannak, ha szerinted csak a te véleményed a szent és sérthetetlen.

Nálam nem központi kérdés, hogy enyém legyen az utolsó szó, ezért ebből az értelmetlen vitából kiszálltam, nyugodtan irkálj bármit, ha neked ez a megnyugvás!

BUÉK!

2022. dec. 31. 11:43
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

15

Szegényem, jó dühös lettél 😊

Nagyon izgulok majd érted 8 óra felé. 🤗

2022. dec. 31. 12:20
 17/20 A kérdező kommentje:
Légyszi ha lehet maradjunk a kérdés megválaszolásánál és privátban folytassátok. 🤗
2022. dec. 31. 12:23
 18/20 anonim ***** válasza:
31%

[link]

Van egy Videós, ő is beszélt róla.

2022. dec. 31. 14:00
 19/20 anonim ***** válasza:
23%

14,16

Kérlek ne itt gyerekeskedj az év utolsó napján. Nem jó példa, senki számára.

Mondjuk olyannyira igen, hogy mi ne viselkedjünk így mint te! 🤗

Áldás! :)

2022. dec. 31. 15:08
 20/20 anonim válasza:
100%
En (is) azt gondolom, hogy ez a David gyerek nem kezdett sehol uj eletet, hanem sajnos mar nem él. Es szerintem (is) a Dunaban lehetett volna megtalalni a holttestet, csak nem sikerult megtalalni. Azt nem tudom, hogy hogyan kerult bele a folyoba, arra nincsen tippem, de nekem (is) az a gyanum, hogy a Dunaban tavozott a szigetrol, és nem élve.
2022. dec. 31. 15:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!