Szerintetek mi történhetett Ackermann Dáviddal?
Belesett a Dunába, teljesen egyértelmű.
Az hogy szándékosan lökték bele vagy beleszédelgett az nyilván nem fog kiderülni, de én ezt szinte 100%-ra mondom.
Persze keresték ott is, nem találták, bármibe beleakadhatott a holttest, akár felkaphatta egy hajó is.
Biztos nem elrablás történt, ez a filmekben és persze Mexikóban gyakori dolog, azért Magyarországon random gyerekeket nem rabolnak el sem szervkereskedők sem mások, ráadásul nem egy 5 éves gyerekről beszélünk.
Vagy csak simán lelépett, új életet kezdett?
De akár ez is lehet így 10+ év távlatából:
3
Bizonyára egy kamasz akárhol tud új életet kezdeni, mert az úgy megy.
Ha esetleg túlláttok ezeken a Ripost meg Blikk szintű összeesküvés elméleten alapuló cikkeken, akkor magatoktól is rájöttök hogy mekkora baromság.
Bocsánat 6-os, hogy elmulasztottam a válaszadás előtt téged megkérdezni, hogy mit szabad erről gondolnom!
(3-as voltam)
7
Nem gond, van pár ilyen agysebész még ebben az országban mint te, elfértek egymás mellett. Remélem azért tisztában vagy vele hogy a Föld nem lapos, akkor sem ha a Ripost cikkezett arról, hogy sokak szerint lapos a Föld.
9. Te meg ész érvek nélkül szólsz le másokat.
Magyar mentalitás fertőzött meg téged is, gratu. 🤟🏻🤦🏻♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!