Andrew Tate ártatlan?
"Ha neked beváltak tate tanácsai, akkor hol a bugattid? Miben vagy több?"
Én csak szénsavas vizet iszok, mivel sima vizet a csapból is kaphatok ingyen. Nem iszok kólát csak olyan italokat, aminek funkciói vannak.
Víz-hidratál
Alkohol-berúgok tőle
Gyümölcslé-vitaminok vannak benne
Kávé-energiát ad, ezek a hasznos italok.
Sushit sem eszek, csak steaket.
Randin én fizetek mindent, mert ez a férfi dolga.
Utcán nem járok fülessel, mert nem hallom, ha valami van.
Nem veszek házat, kommunista mindset, veszek BTC-t inkább.
Ezeket a tanácsokat alkalmazom xddd
123
És akkor összejött a már a lóvé búgettivejronra? Vagy legalább egy prostira hogy ne legyél aggszűz?
125
Nem minősítettem le senkit, a prostituált egy szakma Magyarországon. Nők szexelnek olyan szerencsétlenekkel pénzért, akikre amúgy nők rá se néznek. De hát ezek szerint neked még prostival SEM volt dolgod.
125
Fura ez pont endi "pankrációvilágbajnok" tét haverod dogmái. A videóiban a nőkre mindig "k*rva" szóval hivatkozik.
Miért írja valaki, hogy alig tudta fél napra kibérelni a bugattit, hogy menőzzön vele? Ennyire nyilvánvalóan nincs képben? Ha ez igaz, akkor mégis kitől foglalták le a román rendőrök azt a rengeteg sportautót? :D
Hmm?
Egyébként meg érdekes, hogy a szomszédok közül mindenki azt állítja, a birtokon a csajok szabadon jöttek mentek, elégedettnek és nyugodtnak tűntek.
Szerintem totál ártatlan a csávó, csak nagyon félre akarják állítani, mert túl sok helyre eljut a szövege, ami nagyon nem kompatibilis a nyugati mainstream hullámal.
Ez a pizzasdoboz buktatta le, ez meg akkora zagyvaság. Egyrészt előtte pár nappal is posztolt egy képet amin romániában van, másrészt meg mégis hogy jött volna be romániába? Átszökött a határon vagy mi? Nyilván a reptéren mikor megérkezett máris látszódott a rendszerben, hogy az országba lépett.
De persze most lehet a frusztrációt kiadni és minden ökörséget elhinni, csak mert annyira hinni akarnak benne egyesek, hogy köpködhessék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!