Andrew Tate ártatlan?
Figyelt kérdés
Elvitték a Tate fivéreket otthonukból bilincsben. Csak nekem bűzlik itt valami? Sok hazugságot kentek rájuk.A Mátrix elérte őket is,ő csak figyelmeztetni akart valamire amit a sok vak szerencsétlen polgár nem vesz észre! Tate velünk van. Közölte ha megölik,ő szeret minket!2022. dec. 31. 01:14
51/142 anonim válasza:
#52 figyelj, ha 2-3 nagydarab román elé megy, nem hiszem hogy olyan nagylegény lesz 😂😂
52/142 anonim válasza:
53:Én hiszem.4x Kickbox világbajnok ellen,aki tiszta izom,semmi esélye 3-4 nagydarabnak se
53/142 anonim válasza:
Nem tudod mi lehet Tateben.Végigbunyózta az egész életét.A chicagoi putriból tele niggerrel jött.Pontos tapasztalata van a küzdősportokból.+190 cm 90 kg
54/142 anonim válasza:
55
A való életben nem sok haszna van annak hogy kamerák előtt tudja feszegetni az izmait aztán be megy a ringbe és megkoreografált műsort előadnak művérrel meg hasonlók. Az nem sport. Még ha értene is a küzdősportokhoz, a való életben azoknak sem sok hasznát veszed. Hiába tudsz szép gyakorlatokat bemutatni a sitten nincsenek szabályok. Tökön rúgnak, kinyomják a szemed. Pankráció közben ilyen nincs.
55/142 anonim válasza:
56:Nem pankrációzott soha,de ezt nem tudod megérteni úgy látom
56/142 anonim válasza:
#57 lényegtelen, hogy milyen sport, amég szabályai vannak, szart sem ér egy börtön bunyóban.
57/142 anonim válasza:
58:Nem szokták börtönben sem egymás szemét nyomni.De tök mindegy,ha egy ütéssel hidegre teszi
58/142 anonim válasza:
#59 hányszor voltál börtönben?
59/142 anonim válasza:
Te?Amúgy egyik haverom 2 évig volt,ő is kemény csávó volt.Nem annyira,mint Tate,de még így sem mert senki vele baszakodni.Mindegy,egy küzdősportoló mindig legyőzi bunyóban azt,aki átlagember.Ha kétséged van,akkor ne itt játszad magad,te irigy kutya
60/142 anonim válasza:
Én meg azt tudom, hogy a pedofilokat, nemi erőszaktevőket, meg alagsorában azokat, akik a gyengébbeket bántják különös kedvességben szokták részesíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!