Mi a véleményetek J. Krisztiánról?
#6! Pont most olvastam egy kérdést, ahol szerintem te válaszoltad azt, amit most írtál. De honnan veszed, hogy a kérdező? Nincs kint a neve, csak a válaszokat írja alá, abból én meg még nem láttam nála nagy hülyeséget.
Nem robot, csak k**vára ráér. Folyamatosan nyomatta a kérdéseket is. Egyszer feltett egy kérdést valami női nicknévvel, adható-e a Jézus Krisztus, mint név. Mikor megszakértették neki, hogy a Józsua az egyik változata, ami adható, kiötlötte, hogy akkor Józsua Krisztián lesz a gyerek.
Pár nap múlva megjelentek a Józsua_Krisztián névvel kiírt kérdések, mindig vmi lehetetlen névre kérdezett rá, hogy adhatja-e.
Most meg újabban kommentekben éli mi magát ezzel a névaláírással, fél oldalas esszéket ír vagy vélhetően másolja valahonnan.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Itt menjetek az utolsó kommenhez, és kattintsatok a privát üzenet részre, látjátok majd, hogy törölve van.
13.komment.
Mondjuk biztosan nem ez az egyetlen profilja. Szóval csodálkoznék, ha ezzel megszabadulunk volna tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!