Kinek mi a véleménye Berki Krisztiánról?
Figyelt kérdés
2016. febr. 26. 10:20
1/11 anonim válasza:
Egy senki. Ennél tömörebben nem tudok fogalmazni.
2/11 anonim válasza:
Mint embert utálom, de egy numerát megérne...
3/11 anonim válasza:
Egy idióta. Beképzelt, bunkó. Egy senki, aki azt hiszi magáról, hogy valaki. Azt hiszi, hogy pénzen bármit megvehet, de észt ugye nem árulnak a boltban.
4/11 anonim válasza:
Ilyen berki fele agyi szintbol van boven az orszagban, inkabb azokkal van a gond, akik ideig felemeltek ot... milyen vilagot el a tv2 hogy ott o az emblematikus arc.. sot igy vujity tvrtkonak kalap kabat.. szegyenletes hogy ilyen megtortenhet hogy egyaltalan ilyen gyokeret kepernyore tesznek sajnos.. a hulyeje meg el is hiszi, hogy valamit jol csinal. Mikor csak babu egy gepezetbe..
5/11 anonim válasza:
Mivel nem ismerem így semmi.
Amit tudok , hogy gazdag és ezért utálják :D
6/11 anonim válasza:
Van egy olimpiai bajnok tornász Berki Krisztiánunk is, szomorú, hogy ez senkinek nem jut eszébe
7/11 anonim válasza:
Én bírom a Berkit :D
Szerintem hatalmas arc. Rengeteg az irigye akik szapulják és ez undorító. Ő bevallotta hogy honnan indult és látjuk hogy hova jutott...
Mint ember, okos. Jó hát celebnek nem éppen a legjobb,de emberileg jófej. Régebben már buliztunk együtt párszor
8/11 anonim válasza:
előző
https://www.youtube.com/watch?v=amuFLMBR_Yw
ez az ember is azt hiszi hogy azért utálják az emberek, mert irigyek rá.
10/11 anonim válasza:
Az olimpiai bajnok (mert nekem ő jut először eszembe, igen) egy nagyszerű, tisztelnivaló ember. A másik meg egy paraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!