Mi a véleményetek Dancsó Petiről ( Videómánia)?
Figyelt kérdés
Én jobban bírom a régebbi videóit de az új videókon is jót nevetek...2022. dec. 23. 17:01
11/20 anonim válasza:
#6 ez is igaz. Puzsérnak egyszer sem mert beszólni
12/20 anonim válasza:
Én szeretem nézni mostanában is és régebben is néztem vicces,humoros,ironikus nem kell megnézni az adott tv műsort reality showt a tv ben mert össze foglalja a lényeget pár mondatban humorosan,szórakoztatóbb én így gondolom ezt
13/20 anonim válasza:
Jó, Vadmancs te még az a korosztály vagy, aki ezt szórakoztatónak tartja. :D
15/20 anonim válasza:
27. Miért érdekel ez téged? :D
16/20 anonim válasza:
Nem érdekel csak úgy kérdeztem
17/20 anonim válasza:
Tehát te azért kérdezel valamint, mert nem érdekel..? Azúgyérdekes.
Nézz Dancsó helyett inkább valami ismeretterjesztő sorozatokat. Tök jók vannak fenn, amiből tanulhat is az ember, nem csak az agysejtjeit öli.
20/20 anonim válasza:
Régen jó volt, nagyon bírtam a filmkritikáit. Fel is voltam iratkozva a csatornájára. Aztán eladta magát és trash tartalmat kezdett gyártani, lement a kis tinik szintjére. (Arról a Nethuszár című sorozatról pedig ne is beszéljünk...) Én mondjuk csak anno láttam egy-két újabb videóját, de már akkor is elég volt. Le is iratkoztam róla. Egy ideig még ránéztem a csatornájára, hogy esetleg várható-e még filmkritika, de nem. Az pedig, hogy elkezdte törölgetni a régi videóit, mert "szégyelli azt a korszakát", pedig az utolsó csepp volt nálam. Azóta rá sem nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!