Meghan Markle és Henry herceg miért akar hazugságokkal médiasztár lenni? Ugyanakkor azt fújják, hogy Diana sorsára nem akart jutni Meghan?
A gyógyszereidet szerintem azért vedd be.
Remélem tudod, hogy egy olyan családot védsz, akik a kukájukban sem engednének turkálni. Engem mindig meglep, hogy mennyire védik azokat az embereket, akik folyamatosan kizsákmányolják őket.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__1..
Ez is te voltál. Ennyire nem tudsz leakadni róluk? Pfff…
Most néztem pont bele a netflixes sorozatba. Nem teszi őket szimpatussá, hogy mióta eljöttek Angliából megállás nélkül csak panaszkodnak. Az Opra show nem volt elég, egyértelműen ebből akarnak megélni, hogy kiteregetik a családi szennyest, ha nem elég durva a sztori néha ki színezik a dolgokat a saját szájízük szerint.
Viszont megjelent egy könyv a másik oldalról is Bosszú - Meghan és Harry a Windsorok ellen a címe.
4- es "Minek foglalkozol te velük, mi közöd az életükhöz?"
- mivel(elég megosztó) közszereplők, olyan alapon. Kb. mint az amerikai Kardashianok, ők folynak a csapból is, ezért sok embernek téma az életük, amit ők minden elképzelhető platformon reklámoznak.
Ha ők kerülnék a nyilvánosságot, ahogy mondták, jogos lenne a felvetésed. De most jelenik meg Harry új könyve, Meghan podcastjai, netflix stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!