A médiasztárok miért ennyire gusztustalan személyiségek?
Nem biztos hogy azok, amíg nem ismerjük meg őket személyesen, ezért nem érdemes általánosítani. :)
Sokan csak feltűnősködnek, olyan "arcukat" mutatják, ami igazából nem az igazi énük, semmiben nem tükrözik a valóságot. És hogy ez miért jó nekik? Mivel a negatív reklám is reklám, ezáltal több ember ismeri meg őket, és szépen lassan a szponzorok is megtalálják az ilyen embereket. De sokan vetítenek a környezetük felé hamis képet önmagukról, a "hétköznapi" személyek is.
Ne általánosítsunk!
Van jópár olyan sztár, akiben - már amennyire meg lehet ismerni az emberi oldalukat - semmi kivetni való nincs.
Más részről pedig: a "közemberek" között is van jópár gusztustalan személy, csak ugye arra, hogy a háztömbben a lakók 30%-a féreg, senki nem figyel fel. Míg ha a sztárok közül 10-ből 3, arra már igen. Pedig az arányok ugyanazok...
Nem filmsztárokra értettem, mert főleg a régiek közül akad köztük normális ember is. Ám a fiatalabbak között ott is megfigyelhető, hogy egyre gusztustalanabb, gátlástalanabb emberek jutnak a csúcs felé.
Én inkább azokra a médiasztárokra értem, akik nem sokat tettek le az asztalra, könnyen meggazdagodtak és hatalmas egójuk van a semmi miatt.
Mint Pumped Gabó? Na az a srác egy gusztustalan személy.
Egyszer táncolt egy fesztiválon és nézz rá, saját műsort kapott. Nem tudom, hogy milyen idióta kreatívok ülhetnek az RTL-nél.
2 lehetséges válasz van.
Alapból gusztustalan személyiség és felkarolja valamilyen csatorna. Mert a mai generáció szereti fogyasztani az igénytelenséget vagy egy igényes embert karolt fel a média, de nem volt nézettség ezért hülyét csinál magából.
De van nagyon sok igényes média sztár is, ha lehet médiasztárnak mondani Zacher Gábort vagy pl Erdélyi Mónika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!