Mi a véleményed Gulyás Gergelyről?
"Nem tudnám róla elképzelni róla azt, hogy a pasikat szereti."
Mondjuk Szájerről sem gondolta senki miközben a melegek ellen szónokolt....
A kérdés ebben a formában hülyeség. A kérdés mást kérdez, amit a kiegészítésben ír a kérdező. És itt nem csak pontatlanságról van szó, hanem teljesen más a téma, nem csak nem jó a megfogalmazás.
Gulyás Gergely rezzenéstelen arccal hazudja a kormánypropagandát, egy igazi hazug disznó. Ameddig egy Hollik István arcán egészen sok érzelmet lehet felfedezni, addig Gulyás egy igazi rezzenéstelen hazudozógép. Ja és ez tény, nem vélemény.
Mondjuk én pont fordítva vagyok ezzel: senkiről sem tudom elképzelni fideszben, hogy hetero.
Ha rájuk nézek, akkor mindig ezek a nagyon trash meleg, travi és plázacica csajok jutnak eszembe, akkor csinálják a trash drámát és hazudnak folyamatosan.
Nekem ő a top 1 csicskalángos a fideszben, veri a Vityát meg a Lölőt is. Egyszerűen ránézek, és úgy kedvem támadna bántani. Pedig amúgy soha senkit nem szoktam. Olyan irritáló, tenyérbemászó feje van, és látszik rajta, hogy már neki is fizikailag fáj az a sok hülyeség ami kijön a száján. Nem tudom kikhez vonzódik, de hogy semmi férfiasság nincs benne, az biztos.
Szájernek legalább volt vér a pucájában és jóhírünket vitte a világban. Gulyás tuti nem merne lecsúszni egy ereszen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!