Nem tartjátok felháborítónak, hogy a 32 éves Margot Robbie kapta Barbee szerepét??
Figyelt kérdés
Barbee egy tini karakter. Egy 18-20, nagyon max.25 éves lánynak kellene játszania, nem egy felnőtt 30-as nőnek...Miért öregítik a tini karaktereket?2022. nov. 14. 16:18
11/28 A kérdező kommentje:
Miért egy 19 évesnek nem lehet gyereke? Mindig is fitalként vokt ábrázolva, 18-20-22 évesként. Egy 32 éves már idős ehhez a szerephez.
2022. nov. 14. 17:39
12/28 NTBS válasza:
Engem nem zavar. Illetve a filmiparban már semmi sem szent. Sajnos.
13/28 harebell válasza:
Ja, persze, végül is lehet gyereke 19 évesen is, bár úgy végképp nem lehetett könnyű elvégezni az orvosit, állatorvosit, jogi egyetemet is meg pilóta és űrhajós képzést. :D (Én úgy emlékszem, hivatalosan ez mind ugyanaz az élete Barbienak, nem alternatív idősíkok, néha erre még viccesen utalnak is). A lényeg, hogy annyira nem kell ezt komolyan venni. Amúgy nekem is jobban tetszene, ha egy fiatalabb lány játszaná, ebben egyetértek, de annyira nem zavar, hogy idősebb.
14/28 A kérdező kommentje:
Orvosos cuccban, pilóta cuccban láttad, az nem jelenti, hogy elvégzte az egyetemeket. Simán lehet szexshopban is ilyen jelmezeket venni vagy bármilyen jelmezboltban.
2022. nov. 14. 17:59
15/28 harebell válasza:
"She also holds a pilot's license, and operates commercial airliners in addition to serving as a flight attendant. Barbie's careers are designed to show that women can take on a variety of roles in life"
16/28 anonim válasza:
Nem. Fontosabb a minőség és eladhatóság szempontjából a színészi képesség, mint a biológiai életkora. Egy fiatalnak látszó harmincas is simán lehet 'tini', és még ráadásként van mögötte 10-15 év vagy még több szakmai tapasztalat, nem egy újonc gyereket raknak oda. Kevesebb a tehetséges fiatal színész, mint egy elismert és befutott fiatal felnőtt. A készítők pedig biztosra akarnak menni.
17/28 anonim válasza:
Szerintem Margot Robbie a tökéletes Barbie. Ellenben a Kent játszó Ryan Gosling már elmúlt 40. Ő tényleg zavaróan öreg a szerephez.
18/28 anonim válasza:
Ja engem is Gosling zavar, ő feltűnően nem babafejű, mert már elég öreg ehhez, egy szintén 30as jobb lett volna Ken szerepére. Sztem Margot Robbie remek választás, jó színésznő, csinos is, jól áll neki.
19/28 anonim válasza:
Vicces, hogy ez a kérdés bárkiből heves érzelmeket vált ki. Minek felháborodni ilyesmin? Semmin nem változtat, csak magadnak okozol problémát. Én azokkal értek egyet, akik leszarják. Tökmindegy.
20/28 anonim válasza:
Barbie még ha nem is élő, csak játékbaba, én mindig inkább 25-30 körüli személyiségnek láttam, 32 még simán belefér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!