Hogyan lehetne megszervezni, hogy egyszer beszélgethessek Mészáros Lőrincel, csak szerintem érdekes ember?
Figyelt kérdés
mindig is érdekeltek az érdekes emberek, szívesen beszélgetek velük, egyszer vele is beszélgetnék egyet egy kávé vagy sör mellet2022. okt. 30. 20:27
2/8 anonim válasza:
Akkor irány az üzleti élet, vagy a jobboldali sajtó! Ha elég magasra tornászod fel magad, bizniszelhetsz vele, vagy készíthetsz egy nagy interjút. :)
Pl. ilyet:
4/8 anonim válasza:
adj neki több pénzt, mint amit annyi idő alatt megkeres (óránként milliókat keres), akkor talán lehetséges
5/8 anonim válasza:
Szerintem a tudósok is a csodájára járnak ennek a kivételesen csodálatos embernek.
6/8 anonim válasza:
Számomra mindig buta, tipikus vidéki tajparasztnak tűnt, aki kivételesen jól tudja hogy kinél kell benyalni, és hogy kell utasításokat követni. Menj el a háza elé és könyörögj a figyelméért; valahogy úgy érzem hogy ez tetszene neki, legyezné az egoját.
7/8 anonim válasza:
Én Andikával beszélgetnék, addig elvihetnéd a Lölőt meginterjúvolni, hogy normálisan tudjunk beszélgetni.
8/8 anonim válasza:
Normálisan beszélni ezzel? Hiszen beszélni se tud.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!