Galla Miklós miért kezdte el hirtelen mutogatni a testét?
Figyelt kérdés
2022. okt. 20. 20:11
1/10 anonim válasza:
Ő szerintem megkattant egy kicsit az elmúlt években... évtizedekben. Már régen is voltak őrült, eszement dolgai (talán még Laár András mesélt ezekről). Kíváncsi lennék, hogy mitől omlott össze anno, mert ez biztos, hogy egy nagyon hosszú folyamat eredménye.
2/10 anonim válasza:
Pedofil volt az apja állítólag és attól ment el már gyerekként az esze.
4/10 anonim válasza:
#2 Uhh, az kemény... :( De a feldolgozatlan trauma megválaszolja, hogy miért lett ő olyan, amilyen.
5/10 anonim válasza:
Demens lett, magyarul Alzheimer kór, kezdeti stádiumban.
6/10 anonim válasza:
#5 Galla most 63 éves. Az elborulása évtizedekkel ezelőtt kezdődött. Emellett megragadnám az alkalmat, hogy felvilágosítsalak: az Alzheimer és a demencia két különböző betegség.
7/10 anonim válasza:
Beképzeltsége vezetett ide. Teljesen el van telve önmagától, gondoljunk csak az év humoristája gyűrűje körüli balhéra. Határtalanul tetszik önmagának.
9/10 anonim válasza:
Nem volt pedofil az apja, nem tudom, honnan vetted ezt.
10/10 anonim válasza:
Apád volt a pedofil!
Galla Miklós apja zsidó ajkú (Galla László, született: Gunst Eliezer) és sehol nem találtam cikket arról, hogy valaha is pedofil lett volna.
Ilyen fszságokat ne írkálnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!