Mi a véleményetek arról, hogy Galla Miklós büszke arra, hogy meztelenül tarthat előadásokat?
Figyelt kérdés
2022. szept. 24. 21:18
1/8 anonim válasza:
Szerintem vannak nála gondok, olyan értelemben hogy oké művésze néha furák, de azért vannak határok, hogy mit illik és mit nem, vagy ha valamit meg is enged magának akkor azt csak egy olyan közegben ami biztosan vevő is rá.
2/8 anonim válasza:
A Galla valószínűleg nem komplett, nem humoros, és mindenki azt csinál, amit akar! (felőlem)
3/8 anonim válasza:
Nos, Miki fiatalon sem volt az a kiköpött nők bálványa típus. Nem tudom, miből gondolja, hogy így 60 felett majd bárki kíváncsi lesz a tohonya testére. Régebben kedveltem Gallát (amíg ki nem lépett a L'art pour l'art-ból, illetve ezt követően még volt 1-2 jó éve, pl. a Galla-Dózsa produkció egész tűrhető volt), de azóta nyílegyenesen halad lefelé minden értelemben. Kár érte.
4/8 anonim válasza:
Majd beáll mutogatós bácsinak és lecsukják.
8/8 anonim válasza:
Nem nagyon érdekel: akit meg zavar, nyilván nem nézi amit a Galla csinál. Persze van akinek jólesik mindenen is felháborodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!