Szerintetek helyes Evan Peters a Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori című sorozatban?
Dahmer a valóságban is viselt sárga kontaktlencsét. Legtöbb áldozatát így csábította el.
A legtöbb áldozatát úgy “csábította el” hogy pénzt ígért a szegény környéken a csóróknak… többen nem is voltak melegek… nem volt ő jó pasi meg mellé még ciki is volt..
Meg lehet nezni a rendőrségi fotóin hogy szemüveggel hogy nézett ki… nem jól
A kontaktlencse a star warsbol jött neki
Tudom hogy miként csábította el őket. Ezzel azt mondtam hogy ezekben az esetekben viselte a kontaktlencséket.
Mellesleg szerintem nagyon is jó pasi volt.
Szerintem teljesen átlagos… ha elmenne mellettem az utcán nem nyáladzanék hogy uristen milyen pasit láttam…
Itt inkább az tetszik a nőknek hogy egy pszichopata, most fel lett kapva és ezért olyan “helyes”
Hat képzeld én is borderline vagyok… van róla papírom és én is kvara depressziós leszek sokszor már attól ha valaki hazamegy mellőlem aludni, mert véget ért a nap, meg van még sok más millió borderes
Az a helyzet hogy ő nekrofil volt ezért kellettek nekik a hullák, semmi másért. Meg dominálni akart
És emiatt tönkretett kb 100 embert a családtagokat beleértve…
Ti meg itt beszéltek róla hogy “milyen helyes”
A pszichopaták amúgy is meg tudjak játszani magukat…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!