Szerintetek magánemberként is jó Orbán Viktor?
Nem picsogok. Tényt közöltem. - és azzal hogy picsogásnak minősítetted megint provokálsz.
'A polgármester gondolom Fideszes,akkor nem értem hogy mi a baj' - Azért mert nyilvánvaló minden épeszű embernek, hogy attől hogy valaki fideszes, nem jelenti azt, hogy feltétlen jó. TE nem is érted hogy mia a baj, hoszen fideszes. Itt a gond. Vagy végletesen naiv és retardált vagy, vagy szánékosan provokálod a jónépet.
Ha majd az IQ-d annyi lesz, mint az életkorod, talán megérted.
Mit érveljek 2 idiótával kapcsolatban?!!
Lesüt rólad is és Orbánról is, hogy gonosz emberek vagytok!
Láttam egy kisfilmet, ahol a felcsúti drága pénzből épült kisvasút üresen dübörög menetrend szerint. Utána egy felvételt, ahol Orbán kajánul vigyorog, hogy le van mindenki sz. Rva, még ezt is tovább fogja fejleszteni.
Beugrott a sok nehéz sorsú ember, akik közül csak egy, hogy az sma-s gyerekét nem tudja bevinni kezelésre, mert nincs autójuk... De sorolhatnám. Kedves kis magánember" lehet, átérzi biztos a saját jólétét elsősorban, mikor mar jó dolgában nem tud mit tenni, meg azokét a gazdagokét, akik éppen az útjába vetődnek egy pörköltzabálás után.
🤣🤣🤣
Lehetséges, hogy a Megafon ide jár "gyakorlatra"??
Elvesztett egy fogadást a kérdező?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!