Bogdányi Titanilla a való életben is ilyen lehet?
Szoktam nézegetni az Insta-ját,és egyszer valami promós képe alá odaírtam poénból (Nem csúnyát,meg bántót),majd nem sokkal később privátban rámírt kicsit durcássan,hogy ennek semmi köze a promóhoz. Bezzeg a szintén off topic,hízelgő kommentek maradhattak... Oké,rossz napja volt.
Egy másik,edzős tartalma alatt valaki teljesen normálisan,jó szándékúan írt egy kommentet tippekkel,erre szemforgatós emoji-val leoltotta,hogy Ő 36 évesen felnőttként,edzői képesítéssel el tudja dönteni,hogy mi a jó neki...
Amúgy azt elismerem,hogy egy kiváló,tehetséges szinkronszínésznő.
Nekem úgy tűnik, hogy vannak nála gondok.
Régebben néztem interjúkat vele, amíg csak szinkron a téma, addig normális, viszont amikor sértetten felsorolta, milyen férfi neki az ideális..hát...jó hosszú listát írt, amiben bizonyos tulajdonságok ütötték is egymást: "domináns macsó, aki gyengéd és kedves", vagy vmi hasonló.
Nem lehet könnyű vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!