Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi ez a balhé Avramnak az...

Mi ez a balhé Avramnak az anyjával?

Figyelt kérdés
valaki le tudná írni összefoglalva? 😽

2022. szept. 17. 11:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Menj fel redditre és mindent megtudsz. Nagyjából annyi, hogy Avram apja es annak testvére fenyegetéssel elvileg kisemmizték. Avramra csak azert haragszik, mert eddig hallani sem akart az apjarol, most amióta az anyja kilett semmizve jóban vannak, együtt mennek nyaralgatni. Azt is elmondjaba videoiban, hogy Avram egy narcisztikus manipulator (én szavaimmal) . Az is kiderült, hogy a kis Paloma decemberben kórházba került és kiderült súlyos szívbeteg.(Avram nagyapja is abban halt meg) Ez csak plusz infó, azért, hogy tudd ez történt és ennek ellenére mit közvetít. A kamu luxus, meg a nagy karma, az emberek lehúzása a kínai sz@rjaival. Ez az értékrend azok után, hogy a kislánya súlyos szívbeteg, a luxusról beszél a babavárós videójában, nem arról, hogy orul minden napnak, amit a családjával tolt. Dönts el te is, hogy kinek lehet igaza!!?? Ja Avram szerint az anyja egy papiros bolond!! Érted? Aki egyedul nevelte fel, mert az apja terorrban tartotta oket!
2022. szept. 19. 19:43
 2/10 A kérdező kommentje:

😰😰😰

ha ez lenne a gyerekemmel biztos nem vihognék egy órás videóban milyen luxus életem van

szép karma a gyereken keresztül csapott oda 🙀😿

2022. szept. 20. 13:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Ó édes Istenem, tényleg komoly hogy a kislány beteg?
2022. szept. 23. 23:13
 4/10 A kérdező kommentje:
komoly 😿
2022. szept. 24. 10:45
 5/10 A kérdező kommentje:
nem semmi mik vannak róla redditen 🙀 nemcsoda hogy feltűnt az embereknek a pénzszórás, egész évben nyaralt meg 5*os éttermekbe zabált
2022. szept. 27. 20:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem már az anyja sem tudja, hogy éppen mit hazudik. Nézd meg az elmúlt pár napi reddit posztjait. Tényleg bolond
2022. okt. 3. 21:23
 7/10 A kérdező kommentje:
mit hazudott? eddig csak avramnal tudtam hazugsokrol lopas ilyenek anyja is? 🙀
2022. okt. 3. 22:19
 8/10 anonim ***** válasza:
74%
Volt mit orokolni mind a két részről, de talán az anyja egy fokkal őszintébb!
2022. okt. 4. 13:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Redditen hogy találom meg az édesanyját? Mi a neve?
2022. okt. 4. 23:36
 10/10 anonim ***** válasza:
9-es: hangar0101
2022. okt. 5. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!