Conor Mcgregor miért akarta meverni Machine Gun Kellyt?
Figyelt kérdés
2021. szept. 16. 16:06
1/5 anonim válasza:
Nagy arc, túl sok pénz, és unalom, add össze ezeket és meglátod. Műbalhé a felhajtásért ennyi az egész. Nem kell dolgozniuk így semmi dolguk, aztán annyi agysejtjük meg már nincs hogy hasznosan töltsék el végtelen sok szabadidejüket, így balhézgatnak jobb híján.
2/5 anonim válasza:
Hát én olvastam egy cikket arról, hogy elvileg MGK testőre meglökte, és ezért volt a felháborodás, de szerintem azért ez eléggé kevés indok rá
3/5 anonim válasza:
Vagy a képes dolog,hogy Conor képet akart,de MGK azt mondta nem,de basszus,ha nem ismerik egymást,akkor minek akar közös képet xd
5/5 anonim válasza:
MGK barátnőjével Megan Fox-al akart képet csinalni.De nem engedte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!