Melyik az a videója Avram Latoscanak, amiben az apja miatt sír?
Elmondta, hogy testileg lelkileg bántotta és, hogy soha többé nem fog vele beszélni.
Ez még a terhessége előtti YouTube videóinak valamelyikében van. De melyikben?
Amúgy milyen fájdalmas lehet az anyjának, hogy ebben a videóban azt mondja, hatodik emeleti csótányos panel, ahonnan ő jött.
Bakker soha nem tudna összetenni magától még egy panellakásra sem és ő beszél?
Nekem azért nem hiteles a nagy Avram királynő , business woman jelenség.
1. Belekezdett már annyi sz@rba, semmi sem sikerült. A legjobb példa a könyv, kb azonnal bebukott vele, szerintem még egy évig sem ment.
2. Bögrék, az sem ment, de legalabb ertelmesebb volt, mint a könyv
3. Aliexpresszes ékszerek webshop, ami ugye sehol máshol nem kapható.
Ez nokoooment.
Számomra ledöbentő, hogy ezt nevezi sikernek. A vicces videói azok voltak, de nagyon azzal pénzt nem tud keresni, max ugye követő tábor növekedés, egyéb reklám felkérések, de ugye ő ezt nem akarta. Ami egyebkent becsulenő! Na de ezen kivül mit tud? Semmit szegény, a férje pénze nélkül nem lenne ilyen színvonal. Most jönne azzal a szöveggel, hogy irigy vagyok Attilára. 😀 Ugy gondolom azok az emberek akik igazán jól élnek, nem bizonygatják ezt folyton. De lehet azért teszi , mert sokáig csak ugye álmodott erről, mint mondta. De aki ilyen piti lopást megcsinál, (sör, energiaital) az nekem bármilyen pénzköteggel bizonygathatja, hogy ő milyen sikeres és gazdag! Ha tele vagyok akkor nem jut eszembe lopni, vagy ha még is, akkor beteg az agyam!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!