Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Melyik az a videója Avram...

Melyik az a videója Avram Latoscanak, amiben az apja miatt sír?

Figyelt kérdés

Elmondta, hogy testileg lelkileg bántotta és, hogy soha többé nem fog vele beszélni.

Ez még a terhessége előtti YouTube videóinak valamelyikében van. De melyikben?

2022. szept. 7. 12:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyedül pont azok miatt sirna, mint amit mond a videóban, hog busszal kellene a gyereket bölcsibe vinni, stb stb. Nem ő szerezte vagy dolgozott meg azért a pénzért, hogy az kinai boltot megcsinálja. Nem tudom mirol beszél, a siker nem ez, hogy kikonyorgok pénzt, azt csináltatok egy webshopot. Nekem az nem siker, ha nem az en penzemből csinálok sikert. Ez kb olyan, mintha anya adsz pénzt csinalni akarok egy vállalkozást! 😀😀 Meg nem volt könnyű mindig neki, nyilván nem könnyű dolgozni, ha sz@r a munkád és hónapról hónapra élsz. A rövid vicces videói sikeresek voltak, de azt sem tudta ugy felhasználni, hogy okosan pénzt csináljon belöle!
2022. szept. 9. 23:00
 12/16 A kérdező kommentje:

Amúgy milyen fájdalmas lehet az anyjának, hogy ebben a videóban azt mondja, hatodik emeleti csótányos panel, ahonnan ő jött.

Bakker soha nem tudna összetenni magától még egy panellakásra sem és ő beszél?

2022. szept. 9. 23:04
 13/16 A kérdező kommentje:
Most láttam az anyukája videóját, hát én nagyon sajnálom ezt a nőt. Avramról bebizonyosodott az, amit sokan sejtettünk.
2022. szept. 10. 07:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is megnéztem! Nagyon kivan szegény, nekem is sokszor viharos anyuval a kapcsolatom, sok mindenben nem értünk egyet, de kb ket napig bírjuk, hogy nem beszélünk! Elég kőszívűnek kell lenni ahhoz, hogy rákos az anyám és leszarom és csak magammal vagyok elfoglalva. Hogy a férjem alám tesz mindent és sikeres ea boldog vagyok. De nyilván ezt csak ő maga hiszi el, vagyis tényleg elhiszi. Az anyja is bemondja, hogy nárci, kibeszéli a háta mögött a barátait, a nagy jó anyuka majd most két gyerekkel ordíthat a nagy jó anyuka. Az anyja és Attila nelkül csak egy napról napra elő nő lenne, amit ő is tud, ezért is próbálja bizonygatni a sikerét. Mindegy, tudjuk milyen, az okosabbak rég átlátnak rajta és látják a valódi személyiségét, ami nagyon toxikus és beteg. Én ha tudnék segítenék az anyámon, nem állandóan magamra gondolnék, de karma.... Kitartást innen is Juditnak!
2022. szept. 10. 09:24
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azért nem hiteles a nagy Avram királynő , business woman jelenség.

1. Belekezdett már annyi sz@rba, semmi sem sikerült. A legjobb példa a könyv, kb azonnal bebukott vele, szerintem még egy évig sem ment.

2. Bögrék, az sem ment, de legalabb ertelmesebb volt, mint a könyv

3. Aliexpresszes ékszerek webshop, ami ugye sehol máshol nem kapható.

Ez nokoooment.

Számomra ledöbentő, hogy ezt nevezi sikernek. A vicces videói azok voltak, de nagyon azzal pénzt nem tud keresni, max ugye követő tábor növekedés, egyéb reklám felkérések, de ugye ő ezt nem akarta. Ami egyebkent becsulenő! Na de ezen kivül mit tud? Semmit szegény, a férje pénze nélkül nem lenne ilyen színvonal. Most jönne azzal a szöveggel, hogy irigy vagyok Attilára. 😀 Ugy gondolom azok az emberek akik igazán jól élnek, nem bizonygatják ezt folyton. De lehet azért teszi , mert sokáig csak ugye álmodott erről, mint mondta. De aki ilyen piti lopást megcsinál, (sör, energiaital) az nekem bármilyen pénzköteggel bizonygathatja, hogy ő milyen sikeres és gazdag! Ha tele vagyok akkor nem jut eszembe lopni, vagy ha még is, akkor beteg az agyam!!

2022. szept. 12. 15:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Valaki be tudná linkelni az anyukája youtube csatornáját? Sehol sem találom.
2023. febr. 11. 02:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!