Fekete Laci miért tartja magát a világ legerősebb emberének, amikor soha nem nyerte meg a címet, még a dobogón sem volt?
Úgy tudom csak azokat a meghívásos versenyeket nyerte meg amiket az általa alapított szövetség rendezett. De az is világbajnoki címnek számít.
World's strongest man -t nem nyert, viszont tart Guiness rekordot és a kőgolyó emeléses versenyszámban tényleg ő volt a világ legjobbja.
1993 "Világ Legerősebb Embere" verseny VK 1. hely
1994 "Világ Legerősebb Embere" verseny VB 1. hely
1996 "Világ Legerősebb Embere" verseny VB 1. hely
2002: "Európa Legerősebb Emberei" páros Eb verseny 1. hely
2002: "Nemzetközi Erős Emberek" csapat Ek 1. hely
Nem tudom, hogy ezek milyen világ legerősebb embere versenyek voltak. De itt vannak a hivatalos adatok.
1993: Gary Taylor
1994: Magnús Ver Magnússon
1996: Magnús Ver Magnússon
Valóban erős, van mire tartsa magát, azért mostanában is elég jó formában volt. Bár pénzügyileg mára közel sem állnak olyan jól mint régen, sőt..
De attól még 62 évesen kiemelte a 300 kg-ot, rossz szó nem lehet rá!
Azért, mert abból élt egész életében, hogy a sok IQ bajnokkal elhitette, hogy a világ legerősebb embere.
egy közepes erőemelő aki jobbára csak saját maga által rendezett versenyeket nyert meg.
Szerinted hányan néznek utána, hogy valóban ő volt-e a világ legerősebb ember 94-ben? mert én a magyar wikin kívül semmi nyomát nem látom ennek.
kíváncsi vagyok, ha egyenként végignéznénk, hogy a megnyert versenyein kik szerepeltek (szokása, h direkt gyengébbeket hív meg) és melyik szövetség ismeri el, akkor mi maradna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!