G.w.M ha 25 éves miért néz ki egy kiégett 45 évesnek?
Hú b+, én is 40 felettinek hittem 🤔 Fiatalabb nálam. Durva.
Szerintem is a szakáll, ami olyan mint egy s3ggszőr. Igénytelen, nem ápolja. Ráncos is, beesettek a szemei. Béna, divatjamúlt cuccokat visel.
De tényleg, nála fiatalosabb 50-eseket is szoktam látni. A kopaszodás+ápolatlan szakáll kombó nem tesz jót neki és egyébként a koszlidércek köztudottan kutyaévekben öregszenek(magyarán a züllött életmód mellett valószínűleg genetikai hajlama is van a korai rancosodasra, kopaszodásra).
Én is kb. annyi idős vagyok mint ez a lény és kreolbőrű is vagyok, de nem kopaszodom meg ráncosodom és rendezett borostám van, így a koromnak megfelelően nézek ki. Múltkor pl: a dohányboltba is elkérték a személyim :-)
Gondolom Curtis által kitaposott ösvényt követheti.
Ő is legalább egy 10 essel többnek néz ki, mint amennyi.
Amikor először olvastam, hogy 25 éves, azt hittem, elgépelték csak. Simán kinéz 40-42nek.
Lehet, hogy xar a genetikája, de biztos vagyok benne, hogy nincs normális étrendje és piál + drogozik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!