Szerintetek Azahriahnak milyen csajok az esetei?
Figyelt kérdés
Nem vagyok rajongó és nem akarok vele kikezdeni. És nem vagyok kíváncsi az ezer éves toivtois poénra. Köszi!2022. aug. 16. 23:21
A kérdező szavazást indított:
Plázacica
Alter csaj
Influenszer
Reality star
Latina
Mindegy csak jó melle legyen
29 szavazat
3/14 anonim válasza:
Ő a fiatal, de rengeteg tulajt megjárt, visszatekert órával rendelkező, esztétikai hibákkal rendelkező, motorvezérő hibás darabokat szereti.
5/14 anonim válasza:
20 évesen még fogalma sincs, de az biztos, hogy most kipróbálja mindegyiket.
6/14 anonim válasza:
ízléstelen szukák, olyanok, mint a szomszédom felesége!
7/14 anonim válasza:
Férjem csak annyit mondott, amikor meglátta, hogy ki igazából az a csaj, akit a toitoi mellett dugott: ,,Hülye és fiatal voltam. Sok csajt megdugtam a zenekarral turnézva. Volt, hogy hetekig részeg voltam, de nem süllyedtem egy szint alá a csajok kiválasztásánál.”
9/14 anonim válasza:
A fürtös nulla tehetségű bzinak a fiúk jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!